" Segmen Gila Ben Ashaari" 1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut)

NAMA KUMPULAN :

  1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut)

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI  

- Dalamm komuniti blogger ada pelbagai kaum..ada pelbagai bangsa..melambangkan 1 komuniti blogger yg bersatu! 

 -Geng blogger takkan berpecah jika semua bersatu..

- Sebab kami takda idea lain...hahaha 

KETUA KUMPULAN :

Ujang9897

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN :
-Sebab orang lain taknak pilih aku jadi ketua..aku tunggu masa nak gulingkan kerajaan Ujang..kira2 macam aku nie pembelot negara la..errr


Ahli yang akan aku jaga untuk aku naik takhta nanti!


Mengenai www.1TUBE.MY pulak... ianya menggunakan pendekatan yang amat telus, ia berani menggunakan targetnya hanya untuk warga malaysia..namun kita tak mahu hanya bersifat tempatan..Aku harapkan ia akan terus bersifat global dari masa kesemasa..bermaksud luaskan target untuk seantero dunia... Dan kalau nak tanya samada nak sertai atau nak wujudkan sesuatu yang baru...Sudah tentu Aku akan lebih berminat untuk turut serta serta akan bersama untuk terus menaikkan web ini untuk terus gah dan mencabar youtube yang sedia ada.Insyaallah


Aku sempat siapkan sementara menunggu abgku yang sakit!!! blogging sampai lebam!!!!!
" Segmen Gila Ben Ashaari" 1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut) " Segmen Gila Ben Ashaari" 1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut) Reviewed by AdyBudika on 3/24/2011 05:26:00 PM Rating: 5

9 comments:

  1. yeah...ady pun geng kentut..
    marila kite kentut!!!

    ReplyDelete
  2. welcome to the club abg..ngeeeeee tamo majok2 dah..

    ReplyDelete
  3. gila kuasakkk betul geng2 kentottt ni...hahahaa~

    ReplyDelete
  4. hahaha..ang buat jugak ek...jap aku edit.. =)

    ReplyDelete
  5. welcome tu geng kentut
    kentut sampai lebam pulak..hahahaha

    ReplyDelete
  6. as salam..
    hehe,,kesian athirah trex.
    pegi mana2 blog geng under ujang, link dia takde.
    haha. hollow girl =p

    adoi..ok2.ni group ke-2 datang ziarah bawak geng~
    jeng je jeng~ mari merapatkan ukhwah~

    -Geng SERUMPUN SATU MALAYSIA-

    Qaseh dalia

    Munira Sajuti

    Khumaera

    Fashah

    Sunah

    C-tea

    Oked

    Syuwai

    Ummi

    Saya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.