Nak Buat G.A Gak La Sempena....

So nak cari 20 orang yang sudi terima hadiah dari Ady sempena Ady yang akan berangkat ke London minggu depan... Pemergian kali ini adalah atas urusan suka-suka... 

London

Eh... bukan London... Tapi Bandung jer... 

Bandung

Heheheheheeh... Thanks kat ---> Blogger Inisebab ada menerangkan pasal GA... dan ilham ini datang dari apa yang pernah die buat.. Thanks lagi sekali... Dalam sedar atau tak aku dah banyak belajar dari ko beb!!! 

So apa yang perlu anda buat mudah saja... 
  1. Buat entri tajuk "SEGMEN  : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"
  2. Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini.
  3. Dalam entri cuma jelaskan macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini... (ringkas je k )
  4. Dah publish entri tu, post link kat entri ini k.
  5. Pemenang Ady akan pilih guna random.org sehari sebelum Ady berangkat. (so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli)
#Tutup Ahad - 26 Jun 2011 - 6.00 petang

* Hadiah die berupa barangan dari Bandung... Tak dapat nak publish lagi gambar hadiahnya sebab lom sampai sane.. :)  ( pemenang dipilih random )

Nak Buat G.A Gak La Sempena.... Nak Buat G.A Gak La Sempena.... Reviewed by AdyBudika on 6/23/2011 08:03:00 PM Rating: 5

163 comments:

  1. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    HAHAHA~punya la smngat aku nk ole2,. tpi gile ringkas entri aku ni,.ok ke erk,.

    ReplyDelete
  2. ady........
    kak nak gak..
    nak!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    sangat semangat nak dapat ole-ole!!

    ReplyDelete
  4. ahahahahahahah...nurul...kira ok la tu :P

    Akak ayu..ahahah...sila2 :P

    ReplyDelete
  5. macam best je..nak gak..nak gak..

    jemput join segmen simple saya..

    SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

    ReplyDelete
  6. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


    ady nak menang hahahaha

    ReplyDelete
  7. errr...saya..saya...saya nak join gak, leh ke?

    ReplyDelete
  8. FS join ;)
    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  9. dah.. :D

    http://ceritasyarafina.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  10. nak join gak lah..=)

    http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  11. http://cerytara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    CR join (!)

    ReplyDelete
  12. join mesti join..heheh

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  13. zaty join..=)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  14. join jugak.....

    http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/segmenady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html#axzz1Q6QJyU00

    ReplyDelete
  15. dah join...


    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  16. nahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  17. mesti tak sempat,huhu...
    tape try jela,hehe
    http://letopkeypad.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  18. abg wany join juga..

    http://chayapengawal.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  19. Abg Ady!adek join :)

    http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  20. ooo ada gak ek..jap2 nak buat sat!

    ReplyDelete
  21. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    join jgak.. :)

    ReplyDelete
  22. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    panjang x hahahaaa

    ReplyDelete
  23. Dah join !

    okeh ! ciap !!

    jenguk jenguk la ek :)


    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  24. jOin ..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  25. aku pon selalu wat GA jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

    nak ole2 jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!x kire! kalau tak aku publish pic baju batik oren! wahahahhahahahha

    ReplyDelete
  26. Siap dah Ady!!

    http://linmdnoor.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  27. saya join!!!

    http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  28. dah join..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  29. abg ady,nk tye nih. heeee~

    npe gambar kt fb badge tu nmpk berisi drpd kt header tu??

    wahhh mentang2 lah da pndai msk eh ;)

    ReplyDelete
  30. segmen ni ikot sape cpat die dpt ke abg ady??

    ReplyDelete
  31. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    Da join. Thanks abg ady :)

    ReplyDelete
  32. bukan sape cepat die dapat...random.org..heheheheeh

    ReplyDelete
  33. dahku dah join!!!!!!!!
















    http://alongusop.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html


    random tak random.. reserve la aku dulu.. heheheh.. ;)

    ReplyDelete
  34. cik Am join..:D
    http://amniey91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  35. pen-join yang tegar...

    http://eddysyrol.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  36. nak join jugak boleh???

    http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  37. lupa boh url pulak

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    pak Ady
    permisi dong!!

    ReplyDelete
  38. menjoinkan diri :)

    http://topimagine.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  39. dh siap.. hihihihi..

    http://noraamila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  40. Aman pown join dah hehe..

    http://natsumiakira.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  41. mas.. cik pulau join..
    cakap sama itu random.org..
    pilih cik pulau..
    kepingin bangat mau ole-ole dari bandung itu..kikiki..

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  42. sarah join=)

    http://sarahnaiemah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  43. ifa join !

    http://iffahizzati.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  44. entri ni tak tau la ringkas ke tak...cm tak...hahaha....cm ya....

    check it out!

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    tq~

    ReplyDelete
  45. join sekaki

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  46. hudaa join keyh.. :)

    http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  47. nak jugak =)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  48. salam.sudah join.

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    timakasih.

    ReplyDelete
  49. dah join!! dah join!! nak menang!! nak menang!!

    http://theplainyard.blogspot.com/2011/06/plain-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole.html

    ReplyDelete
  50. http://www.mohdkhairi.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    assalamualaikum..dh join dh

    ReplyDelete
  51. nak join

    http://umealong.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  52. http://mutiaranolangacontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  53. Singgah nak ole2...hehe

    ReplyDelete
  54. http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    okey2..^^ saya join..!

    ReplyDelete
  55. joined~
    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum. nadh join ni. :) maceh..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  57. izan join~

    http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  58. join jugak ni!! =)

    http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  59. Dah Join >

    http://hafizalpazin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  60. http://solomolo.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html



    p/s : kalo nak kek coklat aku, mesti wajib ada ole-ole dari 'London' itu untuk aku ye... hahaha...

    ReplyDelete
  61. join

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  62. nak join..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  63. ikut serta ...

    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  64. salam,

    nak join gak..nie link nya..kali nie on time..heheee..(^_^)

    http://bittersweetsoursaltylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  65. mahu join GA sebelum masuk tido~

    http://nadihati.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  66. muka sangap nak ole ole dari abang. wahh

    http://winnashinta.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  67. join !!

    http://sitiatikah.com/2011/06/24/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/

    ReplyDelete
  68. DIIKLANKAN DISINI..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/nak-buat-ga-gak-la-sempena.html

    ReplyDelete
  69. join jugak...nak adiah../nak adiah

    http://cikpuanmuda.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  70. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  71. join

    http://jaajahatga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  72. GA ke, x ke, still ada ole2 utk aku kan..?? muahahahaha

    ReplyDelete
  73. Ady, aku join segmen ko ni,
    tp ko kena pastikan aku menang..haha

    http://islandofdim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  74. as salam ady,

    join sama :)

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  75. sha join gak ye...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  76. join

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  77. join :)

    http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  78. maapla saya budak baru belajar...macam mana nak letakkan header ni, pening dah dok mikior

    ReplyDelete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. baru join the club n hit ur follow button...ole-ole..yeayy..hehe

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  81. Salam.... kite suke2 join segmen ni...

    http://deeladybee.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  82. salam zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  83. Join dah :)

    http://norasiahnasir.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  84. assalam...
    umiliza989 join

    id follower:umiliza989
    link:
    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  85. ninie join :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  86. Pak Ady... udah join!!

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  87. join yer?
    http://mummy2k.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  88. http://khadiah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    join sama

    ReplyDelete
  89. join :))

    http://asmakghazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  90. Sudah join sEgmen ne ~ Sila tengok yer.. disini http://lassierose.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
    maceehhh ~:)

    ReplyDelete
  91. salam..nak join jugak ^^

    http://yana-feehily.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  92. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  93. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  94. salam alayk ady...
    naz join GA kali ni jgak ye :)

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  95. nak join tapi lepas nad ciap kan promote blog part 1..:)

    ReplyDelete
  96. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  97. sayaaa join ! ;D

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    thank you ;)

    ReplyDelete
  98. join..:)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  99. areda sibuk nak join

    http://areda91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  100. alamak..td terpost link dua kali la encik adybudika..

    ReplyDelete
  101. http://mizzanies.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    Anies join okay ?
    :)
    hope ada luck.

    ReplyDelete
  102. shera join

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  103. join...

    http://atienabila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  104. ieka nyibuk join jugak hihi :)

    http://heyluvika.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  105. CK join.

    Id follower-cempaka kuning

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  106. saye join=)=)
    http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  107. Salam ..Join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  108. join jugak!

    http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  109. http://syahmitembam.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  110. ady, saye join ni^^

    http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  111. awak sy join :)
    http://diannasgtbaik.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  112. saya nak ole-ole dari adybudika.com :)

    id: aNiM

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    tq~

    ReplyDelete
  113. salam,

    me dah join :

    http://ibnunaeem.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    hv a nice n safe journey...

    ReplyDelete
  114. me join

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  115. assalamualaikum Ady Budika...(^_^) first of all...thanks giving us opportunity to join this segmen..hehe Si kOtak Hati also nak join...

    http://www-positive-broad-spectrum.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


    support our Malaysian Blogger..=)

    ReplyDelete
  116. SALAM...saya nak join gaks..mane le tau ada luck..ni linknye ok..
    http://luvilmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  117. join!...

    http://ohaza.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  118. sudah siap. hehe nak join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ;D

    ReplyDelete
  119. join...

    http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    tq

    ReplyDelete
  120. ifa nak join gak...hee

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    tq!~

    ReplyDelete
  121. http://choco5991.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    usaha tangga kejayaan. hehe.

    ReplyDelete
  122. join jugak.

    http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  123. http://diarycntlife.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    nak jugak ole ole :D

    ReplyDelete
  124. Nak ole-ole dari overseaa !!!!


    http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


    Holiday baik2.. jgn lpe ole2.. heee ~ :)

    ReplyDelete
  125. done..
    isma da join..

    http://deepylo00p.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html?zx=1ddcc3a92763c49c

    ReplyDelete
  126. Salam..saya joinn..

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    thanks..:)

    ReplyDelete
  127. http://alynnnyzaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html



    nK j0in gAk....:)

    ReplyDelete
  128. nak join jugak..(^-^)

    http://cik-bulan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  129. nak ole-ole, huhuuh..


    http://issmyle.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  130. join sini. wuargghhh!!

    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  131. http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/06/egmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    Join sebelum terlambat. :)

    ReplyDelete
  132. join!!

    http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  133. abg ady joined ! jgn marah .. kekeke ;p

    http://tomatokering.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  134. http://freedomssons.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


    sudah join~ :)

    ReplyDelete
  135. assalamualaikum!!
    fifa join nih..

    http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  136. Salam.Sudah menyertai segmen ini.Harap diterima untuk menyertai.Terima Kasih :)

    http://aisyahabd.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  137. saya mahu join contest kamu..weee~~

    http://maznie-blogsaya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  138. http://majirashid.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


    joinskaki

    ReplyDelete
  139. en ady.saya join :)

    http://suhailisarif.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/

    ReplyDelete
  140. Ole-ole...
    korie join


    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  141. hye ady.wan join k.

    http://kringg.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  142. http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

    ReplyDelete
  143. http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    *nasib baek sempat join lagi~hee

    ReplyDelete
  144. http://tikalatiff.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    yeaaaa joinnnnn *eksited

    ReplyDelete
  145. http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  146. saya juin jugakkk.. nk ole-ole nk ole-ole.. ^^

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/06/183-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole.html

    ReplyDelete
  147. last minit join~~crossing fingers to get that ole-ole..hihihi

    http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  148. nak nak nak jugakkkkkk

    http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  149. http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    dah join ;]

    ReplyDelete
  150. http://hidupdaku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  151. http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    nak tgk ole-ole nyer,,hehe

    ReplyDelete
  152. Sempat lagi ni..hehe

    dah Join

    http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  153. lg beberapa minit jea, phewww~

    http://nurulammarminho.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

    have a safe trip :)

    ReplyDelete
  154. sedihnya tak menang.. :(

    *tetibe*

    ReplyDelete

Powered by Blogger.