Jumlah follower aku malam ini sama dengan mamat ni lak.

Alamdulillah sejak akhir2 nie ramai yang sudi singgah dah follow blog Ady....

Harap ady boleh la nak ikat korg semua kat sini lama2 eh??

:) taknak?? ala..jangan macam ni...Ady majuk kang~~~~ haa...kan buruk kalo ady majuk....


So belek2 la blog milik rakan2 blogger yang lain tadi...sekali masuk blog milik adik yang sorang neh...tersenyum sendiri...jumlah follower kitorg sama la palk kan..heheheh....

gerenti lepas nie follower die makin bertambah..sebab Ady yakin denagn cara penulisan die tu...boleh maju..nak compare dengan ady?? ady mengaku kalah..huhuhuhuh

*Follower Ady

*Follower die


Insan yang Ady maksudkan adalah TAUFIQ HELIOS...

So jum ramai2 singgah blog die :)


--->TAUFIQ HELIOS



_______________________________________________________________________
Jumlah follower aku malam ini sama dengan mamat ni lak. Jumlah follower aku malam ini sama dengan mamat ni lak. Reviewed by AdyBudika on 3/08/2011 09:51:00 PM Rating: 5

6 comments:

  1. alahai.. sy 634 lagi 3 orang.. ada yg sudi x nk follow blog sy lalalala

    ReplyDelete
  2. muahah :)

    http://gengblogger.com/v/388579

    trimaa abg ady

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah la ady..dh makin maju skrg..=)

    ReplyDelete
  4. heee...cepat kan meningkat follower ady. tak hairan, cz penulisan ady dh smakin best...ada isi di dlm entry. dah ada sifu kan? dah ala2 ben ashaari pn ye jgak :)

    ReplyDelete
  5. bagus2. hehe. tp penulisan semakin hari semakin bestt.

    jom baca entry ekinn pulak.
    http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/03/ni-betul-tentang-blog-aku-ke.html

    ReplyDelete
  6. as salam..
    hehe..
    bagus!
    encik ady kena dapatkan lebih ramai readers yang setia.jangan macam saya. nak bw pun susah. langsung buat entri, orang tak pandang sangat.hoho.
    takpe.janji kalau ada yang google, diorang baca =)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.