Kenapa aku nak upload pic nie tak lepas kat FB????

Hadoiyaa...Setengah jam gak biarkan loading nak upload pic nie kat fb..tak lepas2 lak..cadang nak wat profile image...huhuuhuhuh... Kat sini leh lak aku upload..apakah maksudnya????
Kenapa aku nak upload pic nie tak lepas kat FB???? Kenapa aku nak upload pic nie tak lepas kat FB???? Reviewed by AdyBudika on 3/13/2011 05:32:00 PM Rating: 5

21 comments:

  1. ahahhaa.. nice pic..
    abg ady.. letak dalam frame terus pic ni..lalala~
    takleh nk uplod kat fb takut nt fb hang sebab nanti komen beribu masuk.. hahahaha..

    sweet la.. ^^,

    ReplyDelete
  2. tuan punye badn tak kasik kot..blog takpe hahaha

    ReplyDelete
  3. as salam..
    wah! comel je!

    =)

    hm..pict tu saiz besar sanagt kot?
    kalau lebih dari 1mb, memang berat nak upload. cuba tengok kelajuan download dengan upload. biasanya donwload yang bermasalah

    =)

    sweet nya =)

    ReplyDelete
  4. so sweet... hamboi suka btol ye abg,, smlm dh letak,, arini letak lg.. nk buat profile pic plak tu..kwang3 dah jatuh hati kah??=p terharu(bg pihak kak sunah) larikkkkkk

    ReplyDelete
  5. amboi2...

    ade ehem2 ke ni..

    gmbr beharga..mesti la berat

    ReplyDelete
  6. maksudnya, gmbr sunah tak dibenarkan la upload kt fb.hehe

    ReplyDelete
  7. kak sunah terkedu lah..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. kekeke...eh ady, ko saje je nak blur kan gambo tu ke atau sbb mmg blur....???? takut skandal eks?? hahahaha

    mmg sesuwaiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  9. Cik tu tak restu sbb itu tak dpt hehehe... psstt nape gmbr tu blur sgt Ady??? bagi gmbr yg terang benderang, confirm lepas kat FB muahaha ~~sekian^^

    ReplyDelete
  10. cinta blogger??? kalau bleh kat fb cinta fb??? hehehehe

    ReplyDelete
  11. hahaha..ady tak dapat keizinan sepenuhnya lagi dari sunah, tu yang tak dapat upload di fb..kih3x..

    ReplyDelete
  12. ady, tak boleh sebab internet slow atau saiz file yang besar? takpe la kat sini ok juga.

    Dunia Faris Adli

    ReplyDelete
  13. senyum lebar sampai ke telinga abg ady...;)

    ReplyDelete
  14. hehehe. like like like 1000 kali

    ReplyDelete

Powered by Blogger.