Gath SEDENAK superb!!!!! AKU JATUH CINTA!!!

Setelah siapkan repair kete, aku terus memecut laju menuju ke RNR Ayer Keroh... Bertemu OTAI...Then terus gerak bersama2 menuju ke SEDENAK....

Tak agak tol mamat sorg neh... Leh lak memecut berdesup cahaya..jenuh aku nak kejar..adoi...

Dah Sampai sedenak...aku pun ushar2 la kawasannya  ..sungguh indah :)

Tujuan kali ini adalah untuk VLOG  BEN ASHAARI dengan MAT GEBU...

*Akak ummi cakap macam tengah interview pesalah yg masuk penjara...shoot dari belakang jer..Hadoiii kak ummi!!! Akak jangan jeles..ady tapaw balik kuih yang mat buat..ahahaahaha

Tiba kat rumahMAT , tengok banyak kete park kat depan rumahnya...dah macam kenduri lak :)
Masuk dengan muke tak malu..terus masuk kedapur tanpa beramah mesra dengan tetamu yang lain..excited nak jumpe mat ..Dah dapat dengar suara mat rasa macam satu kepuasan...sama macam yang aku selalu dengar kat telefon..ahahaha..masih bising macam selalu...radio rosak :P

Banyak gler makanan yg terhidang..semua pun sedap2..puasnya...rasa close sangat dengan semua blogger..geramnya..mulot diorg..semua...waaaaaaaaa.....ahahahaha..jenuh nak menepis..adoi..ahahhaha...aku tetap berlagak cool..ahahhaha

Yang lain biarkan gambar dibawah bercerita k :)


*lege leh jumpa signboard ni lepas berjam2 perjalanan  (dah tu Ben bawak kete berdesup cahaya..geram!!!!)


*Dah jumpe signboard nie, kira dah nak sampai sangat2 dah rumah Mat Gebu...(teringat peristiwa susu nurse yang Mat selalu ambik)


*Perkara pertama yang aku cari asal masuk Banglo mat neh..Aku cari punya cari..akhirnya ku temui..hehehehe...tiffin biru...berat!


*So tak lepaskan pluang bergambar dengan trademark Mat Gebu ini....


*Antara blogger lelaki yang datang...Rasa rendah diri gler aku bergambar dengan beliau2 ini..


*muka familiar..akhirnya ada gak pluang berjumpe :)


*Gambar yang disalah tafsirkan..errr...bukan bertukar barang tu..nie kitorg bergambar bersama pakcik mat neh..errrrrrr.....bukan seperti yang digosipkan oleh Bro ben itu eh :P gossip ape??? Try jeling kat sini

 ---> ; GOSIP


Terima kasih kepada TUAN RUMAH yang sangatlah baik hati..tak lekang senyuman sepanjang kat rumah tu..meriah tak terkata..ahahaha..ada saja topik ditimbulkan...sakit perot....
Makanan2 yang disajikan cukup superb!!!!!!! thanksTUAN RUMAH..sedap sangat2...Tak sempat ambik gambar..sebab awal2 lagi aku dah habiskan..ahaha..siap dapat tapaw balik keyh..jgn jeles :p


Thanks jugak kat semua yang datang...semuanya sangat nice..suke...tak kira lelaki atau perempuan...Rasa macam dah berkurun kenal..sedangkan baru pertama kali jumpe.. (Ben jer dah kedua kali :P ) 

Harap lepas ni masih boleh bersua..AKU JATUH CINTA sama dia!!!!! sama siapa...??? akak yang banyak cakap itu...hahahhahahha...Sis Lin ngan Citarasa itu..huhuuuuhhuhu...sangat2 swetsssss...sukenya!!!


____________________________________________________________________________
Gath SEDENAK superb!!!!! AKU JATUH CINTA!!! Gath SEDENAK superb!!!!! AKU JATUH CINTA!!! Reviewed by AdyBudika on 3/13/2011 03:38:00 AM Rating: 5

38 comments:

  1. as salam..

    wah! encik ady!!
    kenapa muka encik mat gebu diputihkan?

    T___T

    nak tengok~
    waaa..
    waaaaaaa....
    waaaaaaaaaaaaa...
    saya betul2 teruja melihat macam2.
    terutamanya tiffin biru itu..
    wah!!

    beruntungnya!!

    =)

    hehe.thanks encik ady.
    kalau tak tunjuk gambar2 kat atas, memang tak merasa la nak tau disebalik tabirnya

    =)

    er..kak citarasa rinduan dengan kak lin?
    hoho. tak penah tengok diorang depan2

    =)

    waaa..
    waaa....
    encik dady dapat merasa air tangan encik mat.
    waaaaaaaaa....!
    nak tengok lauk.
    ada tak?

    =)

    ReplyDelete
  2. ahahahahahahahaha! sangat perlu edit sebegitu!!! (gelak guling-guling)

    ReplyDelete
  3. 0wh...
    tuela hantaran yg En Ben skp tue...

    ReplyDelete
  4. eceyh,, ke jatuh cinta sama kak sunah..=p

    ReplyDelete
  5. ady...
    ehem...nie lah jejaka yang dah lama kak cari..awat mata kak ko nie ada masalah ker...

    yang pasti dalam 4,5 blogger kak tanya...mana satu ady budika?? hahahhahaha//akhirnya bersua jugak..thank yer join sama

    ReplyDelete
  6. nape tut0p gmbar kakak sy yg cumel tu..cian die =p

    ReplyDelete
  7. erk suda tau sma siapa jatuh cnta..btw gamba last 2...comel la=P

    ReplyDelete
  8. best betol abg ady edit gambar cik mat gebu n kak sunah..

    hehehehehhee

    ReplyDelete
  9. hahah!!! tak leh blah..
    gmbr ggrl sebegitu rupa ady tutup..kih2..

    eleh,gmbr tukar hantaran tu kantoi nmpk kain lah ady...gegirl pakai kain ek??huhu

    ReplyDelete
  10. Akhirnya..jumpa juga blog adi budika dari blog kakak Sunah..hehehe..Salam kenal..Saya suka gosip itu..hahaha..

    ReplyDelete
  11. walau akak sampai lambat sempat gak jumpa kawan2 yg lain..seronok dan makannan pun sedap..

    ReplyDelete
  12. aha semuanya yang indah jer kat sedenak semalm..ahahahahha..korg semua nie kan...ade2 jelah..ahhhaa

    ReplyDelete
  13. oohh,nampak kejam plak edit begitu..buatla yg kabur2.cam abg ben buat.

    p.s : sunah..walau d kaburkan tetap cantik... :)

    ReplyDelete
  14. kak sunah nampak cantik walaupun abg ben buat kabur dan gmbr dari jauh :)

    ReplyDelete
  15. awat tutup gambar sunah tu?hehehe...

    takpe lah,janji saya sudah berpeluang tengok sunah sopan....berkenan patik nak buat adik ipar....hak3!

    ReplyDelete
  16. hadoi..leps neh ramai pencabar la nampaknya...errrr

    ReplyDelete
  17. hahahaha! usaha lagik dengan lebih kuat! :p

    ReplyDelete
  18. ishh..sunah..sengaja taw!!!!~~~~

    ReplyDelete
  19. hahahahahahaha! lalala~ abang nak gambo~~ cepat bagi kat email!

    ReplyDelete
  20. erk! bukan lah! nak yang betul2...hish..yang edited tu leh save as image kat sini jek..hoh, perli la tu...-_-"

    ReplyDelete
  21. hahaha...ady happy sgt..dh bertemu dgn buah ati dn bekas makanan tuh

    ReplyDelete
  22. gagagaga tgk gmbr sunah malam td..hehe...

    ReplyDelete
  23. sape yg nampak paling hepy kat sini???
    dah terang lagi bersuluh.. op coz la abg ady kita,,
    kemain senyum melebar dapat jumpa kekasih hati yer... lalala~

    psst.. abg ady.. cepat2 la anta rombongan.. lalala~

    ReplyDelete
  24. salam kenal.. maaf byk sgt tanya itu ini.. hehe.. janji makan sedap kan. haha

    ReplyDelete
  25. wah..sangat best.. dpt jumpe ramai blogger.. bestnye3!!

    ReplyDelete
  26. Hahahahaha, kang gegirl sunat kan abg ady lagi sekali...nangess kangg..hahahha..kannn sunahhh...eh tiba2 pakcik mat nak pantun sat..

    HARI PANAS MAKAN SEMANGKA,
    SEMANGKA BERALAS AIR BATU,
    PANAS DAN MERIAH TIDAK KU SANGKA,
    TAPI TAK SEPANAS GEGIRL DI SITU...

    ReplyDelete
  27. Wah! Censored satu badan! Tapi dah tengok uncensored nyer kat blog Ben. Haha...

    ReplyDelete
  28. semalam x sempat nak kenal2... :) sibuk dgn anak2....

    ReplyDelete
  29. ngan beliau2 ?? tk de maknenyer... korng je.. cikali nie.. biase2 je.. heheh

    ReplyDelete
  30. waaaaa..ko mengata mulut akak ye ady??? hahahahahaa
    alaaa biasa ler bila dh ramai2..kena plk ko yg palaing kecik..abs le kena balun dgn yg besar..tepiss cmne pun, tetap kena jugak...

    pstt Mat kata..Trade mark baru 'BERLAGAK'..hahahaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  31. nmpak mcm sempoi ja gathering ni..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.