SEDENAK... Maafkan aku...

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Otak masih biol...adoi...tu la..tak pernah ada masa...so time2 nak jalan jauh ni la baru nak fikir pasal keadaan kete kan...Tayar kete dah terlalu botak dan merbahaya, kalau ady yang botak kira ok lagi...macho...ini tayar...aduhhhhh

*korang nilaikan sendiri tayar kete ini..grrrrrr

So aku last minit ambik keputusan nak gi bengkel kete dan tukar tayar sebelum pegi ke gathering SEDENAK. Maafkan aku sedenak...aku mungkin akan tiba lewat..huhuhuhuuhuh..

Dan aku jugak nak ke segamat dan jum heboh danga bay..So macam nak keen sewe hotel murah ni..adoi...arghhhhh..tak suke tak suke...Insyaallah...Nantikan aku semua warga johor :P



__________________________________________________________________
SEDENAK... Maafkan aku... SEDENAK... Maafkan aku... Reviewed by AdyBudika on 3/12/2011 08:54:00 AM Rating: 5

14 comments:

  1. tudia aihhhhhh tayaq, membahayakan toi abg ady ni haaaaa....pape pon, take ur time,jangan gelojoh nak sampai je ..be careful on the road :)

    ReplyDelete
  2. abg ady ni jarang cek tayar ye..takpe-tak pe..biar lambat asalkan selamat

    ReplyDelete
  3. meaw : mana ada words tayaq??? taya la without "r"..xtukaq "r" tu jd "q"...hihihi....

    tc abg ady...

    ReplyDelete
  4. "ady tak check ke tayar sebelum nak bertolak? takpe2..macm c-tea kata, biar lambat asalkan selamat. Johor Bahru tgh musim hujan sekarang ni. Hati2 bawa keta."

    daripada
    Dunia Faris Adli

    ReplyDelete
  5. berhati-hati d jlnraya,.kak sunah tggu dengan hati rela,..kih3,..jgn marah,saje nk ngusik,.hehe

    ReplyDelete
  6. sunah da cuak..risau si ady tak dtg lalalala

    ReplyDelete
  7. adoii~ teruknya ady. ni ke tayar kete ady?

    ReplyDelete
  8. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/sekuat-mana-cintamu.html

    gosip korang berdua

    ReplyDelete
  9. as salam..
    wah! tayar botak.
    bahaya tu. macam mana encik boleh pandu sambil tak tengok keadaan tayar?
    wow. mujur tak jadi apa2.
    moga selamat pergi dan pulang

    =)

    er..boleh minta tolong? tandatangan salma?=.hehe
    hehe

    ReplyDelete
  10. Yay chomelnyer tayar tu ^^.... bgsler dh touch up tayar tu... nanti pak cik2 baju putih nampak... surat cinta dapat ngengenge

    ReplyDelete
  11. kak aimaa: hehe...satu lagi kak aimaa...motoq,haha!

    ReplyDelete
  12. perhh.. tayar oh tayar.. lalala~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.