Adybudika.com Ada Header Baru Yang Lebih Comel Dari....

Orang lain nak header baru.. Ady pun nak baru kan... Ahahahahaah.. So lihatlah header baru Adybudika.com ini k.. Heheheheh  .Agak korang la comel ke tak eh?? Yang pasti ada Orang tu jeles...

So lihat2 la header baru nie k.. 

Nak tengok dengan jelas, sila ushar header kat atas nun :P

COMEL KAN.....???

Thanks kat orang ini sebab tolong buat header baru :)
Adybudika.com Ada Header Baru Yang Lebih Comel Dari.... Adybudika.com  Ada Header Baru Yang Lebih Comel Dari.... Reviewed by AdyBudika on 5/02/2011 10:50:00 PM Rating: 5

22 comments:

  1. wow!hebat!!ada org buatkan pulak

    ReplyDelete
  2. cantek laaaaaaaaaaaaaaaaa hhuhuhuh jeles

    ReplyDelete
  3. err kenpe si dia jeles..sile bg idea..tgh karang cte ni..sunah pinjam nme..ady pon=P

    ReplyDelete
  4. terbaik..dia guna software ape?

    ReplyDelete
  5. org tu buat org tu jeles?.. woaa...

    ReplyDelete
  6. betol ke tak??

    http://inibelogsarah.blogspot.com/2011/05/betul-ke-osama-bin-laden-da-mati.html

    ReplyDelete
  7. dah bapa kali tukar header dh ni

    ReplyDelete
  8. buatkan sis punya header boleh..hahahahahhaha

    ReplyDelete
  9. smart da tu...simple... tapi rs cam kalau tambah garisan ke kerawang ke kat ruang kosong belah kiri ngan tengah tu lg smart kot...
    pandangan je la...

    ReplyDelete
  10. haaaa baru clear sket nampak muka header nih..;D

    ReplyDelete
  11. like header baru ni~

    ape kes nak jeles2..... u buatkan la header utk dia. hehhe

    ReplyDelete
  12. sunah rupanya yang buatkan ek. hahahaha..... baru buka link

    ReplyDelete
  13. perhh..
    tak klik pn dah tau orang tu yang buatkan header tu..
    nak tau nape??
    sebab design lebih kurang je..
    sehati sejiwa katakan..
    errr.. larikkkkk...
    kang ada yang kena pulau lak ni,..
    hahaha..

    ReplyDelete
  14. waaahhh..jelesnye..
    efa nak header baru jgk..!!huhuhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.