Bila Abang Taf Bertemu Adik Taf...

Thanks kat adik taf yang sudah kali kedua memberikan abg taf ini kek cekelat!! rasanya memang abg taf suka.. Bukan abang taf jer yang suka... Tapi org kampung abang taf pun suka.. Budak2 opis abang taf pun suke gak.. Mula2 tu saja main2 jer.. Sekali betul2 adik taf kasi kek cekelat ini buat kali keduanya.. Kali pertama dapat masa raya puasa hari tu... 

Kek coklat yang amat sedap...

Thanks buat "adik" Ezahd Solo Molo... Yang sudi hantar sampai depan pintu opis!!! Tapi die tak kluar kete.. Baru plan nak belanja minum-minum.. Lain kali kita lepak k....

Thanks ADIK TAF!!!!!!!!!!!

So kalau ada yg nak rasa kenikmatan kek yg dimaksudkan... sila la buat tempahan kat ---> Ezahd Solo Molo CupCakes


*Adik Ezahd... Birthday kita dekat la.. Hari, Bulan dan Tahun pun dekat (yg penting saya tetap abg) so akan dapat kek free lagikah?? 
Bila Abang Taf Bertemu Adik Taf... Bila Abang Taf Bertemu Adik Taf... Reviewed by AdyBudika on 11/08/2011 01:03:00 PM Rating: 5

9 comments:

  1. arghh...kek lg... mne kek baik..?? adehhh

    ReplyDelete
  2. makan kek banyak2, hilang ke-taf-an nanti....

    ReplyDelete
  3. nak juga kek yang taf2..haha..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. patut la dia kata kek coklatnya sedapppp...rupa2nya betullah sedap sampaikan abang taf buat entry khas nih !! Bak sikit laaaa

    ReplyDelete
  5. solo molo bagi hadiah kek ke?!! yummyy!!

    ReplyDelete
  6. bestnya beraya dgn 'si dia' ..heheheheheh...

    ko bila nak raya uma ku Ady?????
    Pstt 20.11 ni turun JB yokk..adik aku kawin :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.