Gelagat Opismate Di Hari Jumaat!!! Opismate Korang Ade Meriah Macam Opismate Aku???

Jiran sebelah meja - Chansey aka Happy! Meje die lagi meriah dari meja aku k!!!

Nie bukan saja2 tengok TV k... Keje beliau memang tengok TV.. Errrr

Amir yang sentiasa stress dengan printer... (muke die lepas die print dokumen tapi dokumen tu taknak kluar)

Mamat Apai yang selalu datang paling awal kat opis.... Rajin rupanya die.. 

Err... ni ape masalah??? Senyum2 sorang...

Hoh??? Tengok ape tu kat web?? Sampai gigit jari...

Sejam kemudian!!!! Errr... masih web yang sama?? Errr...

3 Jam kemudian.... Demmmm web tu gak!!.. dan masih gigit jari.. errr...


Akhirnya dapat ambik gambar Nani buat keje sambil melayan lagu-lagu yang meriah.. (sebenarnya aku tak tahu die layan lagu ape pun)

Dan ini lak meja aku.. Keje aku pagi ni?? Errr... Blogging sambil tunggu nak Live show jap lagi :P

Gelagat Opismate Di Hari Jumaat!!! Opismate Korang Ade Meriah Macam Opismate Aku??? Gelagat Opismate Di Hari Jumaat!!! Opismate Korang Ade Meriah Macam Opismate Aku??? Reviewed by AdyBudika on 11/18/2011 12:10:00 PM Rating: 5

22 comments:

  1. opismate onie jak tak sekepala dengan onie,kesempolannya..opis yang sangat hambar,haha

    ReplyDelete
  2. erk.seronok je keje ko.leh blogginf kan

    ReplyDelete
  3. macam tin 100plus je.. nak satu boleh?

    ReplyDelete
  4. mmg meriah..keje ape neh?mcm menarik je..

    ReplyDelete
  5. hahahaha
    abg ady ni keje ape eh sebeno nyeee

    ReplyDelete
  6. bestkah kerja kat media prima . hheh

    ReplyDelete
  7. best rakan2 kerja anda...memasing fokus..hehehe... nk snap rakan2 office saya ni susah... kang banyak mulut tempayan... hahaha

    ReplyDelete
  8. untunglaa boleh blogging smbil skodeng smbil keje hehe

    ReplyDelete
  9. erm... si nani tu dgr alunan ayat2 suci al-quran la kut... hehe

    ReplyDelete
  10. so tiap ari jumaat abang Ady keje skodeng. huhu! :)

    live show tu, nanti update ek!!! mungkin ada muka lagi masuk tv!!! hek3!

    ReplyDelete
  11. wah sangat bersantai staff2 di opismu..hehe

    ReplyDelete
  12. apsal smua pic2 nih macam bukan lakonan je?? hahaha...

    ReplyDelete
  13. kalo addict ngn lagu adele, xyah la smpi tampal ke depan meja... cett..

    ReplyDelete
  14. xde ler selerak sgt...meja i penuh ngn dokumen...menci!

    ReplyDelete
  15. Awesome wei <- tiru gaya Baki.

    Best la dapat officemate macam ni =)

    ada sape nak tolong jawab teka teki tak

    ReplyDelete
  16. best aa.. abam ady ni keje aper ah?
    heheheh..
    :D

    ReplyDelete
  17. baby i like it~~~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.