10 Rahsia Diri Ady Budika

10 Rahsia Diri Ady Budika yang sekarang ini bukan lagi rahsia...


  1. Kalo marah akan diam tak berkata.. Then akan hentam melalui status fb, tweet etc... Sejam lepas tu ok balik.
  2. Suke buat-buat tak faham. Saje nak biar org geram dengan aku.
  3. Paling geli dengan ulat sampah.
  4. Paling pantang org nak sindir2, perli, kias2 dengan aku!!
  5. Ade penyakit susah balas sms, malas angkat call. 
  6. Kalo ade sape kaco tido, memang nasib malang la org itu.
  7. Boros.. Errrr....
  8. Paling tak suka drive kecuali di highway
  9. Suke jer nak berlari2 anak menuju kesesuatu tempat walaupun tempat itu dekat.
  10. Pernah bercita-cita menerbitkan filem sendiri 
Rasa macam tak cukup lak 10.. ahahahah.. tapi akhirnya aku bongkarkan jugak beberapa rahsia aku :P 



10 Rahsia Diri Ady Budika 10 Rahsia Diri Ady Budika Reviewed by AdyBudika on 2/05/2012 10:38:00 AM Rating: 5

17 comments:

  1. Rahsia kerajaan telah terbongkar hehehe

    ReplyDelete
  2. no 1: prnh nmpk hehe
    no 2: xprnh rase..
    no 3: xprnh tau jgk hahaha
    no 4: rase mcm pernh buat kt abg ady hehehe
    no 5: haha .. yg ni slalu buat kn! HAHA
    no 6: eee tak berani lah nak buat lagi erk~~~ haahah
    no 7: haha sesekali xpe haha
    no 8: tau dah..
    no 9: biar cpt asal cepat sampai HAHAA
    no 10: good luck!

    tu je hehehehe

    ReplyDelete
  3. syok gak tahu rahsia org, kalau saja2 nak korek sure gerenti tak dpt tahu kan.

    ReplyDelete
  4. Kenapa seakan2 tak sama macam mula2 aku kenal nko dulu? (tapi dulu tu bukan lama sangat, baru setahun rasanya)...tapi jangan risau, itu hak dan rahsia masing2....

    ReplyDelete
  5. no 6 tu macam same je ngan sy.. haha

    ReplyDelete
  6. saya selalu kena dgn abg 2 dengan 5.

    ReplyDelete
  7. bagila rahsia nama ady budika plak..hehe..

    ReplyDelete
  8. rahsia terbongkar!!!hehehe
    pjaz pun geli ngan ulat sampah...errr

    ReplyDelete
  9. tmbhn
    klu kol.. org tu x angkat.. means org tu xmo trima kol dah walaupun actualy x sempat nak angkat

    xkn kol smpai 2x.. juz skali je.. x angkat.. nasib la..

    ReplyDelete
  10. Kebanyakan tu saya dah nmpak..bukan rahsia lg..hahahah

    ReplyDelete
  11. saya dah pernah kena no 1 dgn no 5.hehe

    ReplyDelete
  12. kan zamir kannnn..ahahah~

    kecuali yang nombor 3 tu...ooo...sama la kita...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.