Apa Masalah Dengan Gambar Ini?

Tadi saja belek2 balik album kat FB yang dah lama aku privatekan.. Errr.. tertumpu kat tarikh hari ini 24 Februari..  Tapi kejadian berlaku pada tahun lepas (2011).. Terus cari sesuatu disebalik baju2 yang dah lama dihanger.. JUMPE!!! Senyum....

Terus ambik dan try pakai balik baju yang sama seperti dalam gambar bertarikh 24 February 2011 ...

Ini la gambar yang aku upload pada tarikh seperti hari ini tapi pada tahun lepas..

Dan aku terus ambik gambar dan belek balik gambar tersebut =.=


 ERRRR... Ok... Aku rasa aku dah cukup besar untuk pakai baju itu... Sekian... Belek lagi album kat fabecook.. Hheheehheeh.. HOH!!!???? banyaknya gambar yg aku upload dulu2!!


*Motif nak bagitau aku skang dah "tough" ok!!!!!


Apa Masalah Dengan Gambar Ini? Apa Masalah Dengan Gambar Ini? Reviewed by AdyBudika on 2/24/2012 03:35:00 PM Rating: 5

18 comments:

  1. ok le tu kalo nak dibanding dgn aaron AZIZI

    ReplyDelete
  2. untunglah badan dah ketak-ketak.hehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha...yelah...yelahh..tu hari lupa nak pegang2 betul ke tuff...hahaha, janji kering sepanjang hari kan ady..hahaha...

    ReplyDelete
  4. Ahhaahaa..boleh tahan kurus abg ni dulu. Tapi skrg..err..ok, though. Haha

    ReplyDelete
  5. untung la badan dah best... boleh posing sakan lepas ni

    ReplyDelete
  6. tapi tapi tapi..betul ke baju tu? nape tulisan dia tak sama? errr...tiputiputipu!!!

    ReplyDelete
  7. betul la...cm tak sama je baju tuh

    ReplyDelete
  8. hahahah..yolar tuhhhh...

    @sunah..

    dia bergambar ngan cermin sunah.. songsang tulisannya.. kekeke

    ReplyDelete
  9. Ha'ah...nampak berisi lagi dr sebelum tapi baju tuh mcm slightly different tulisannya.....erkkkkk

    ReplyDelete
  10. Peh! hengsengggg ahhhhhh...
    ...mamat yang pakai helmet tuh.
    ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.