Bonus Staff Media Prima Berapa?

Setelah lama aku tak bukak aku punya Nuffnang akaun, hari ni dengan secara tetibe aku telah membukanya.. Hhehehehe.. Alhamdulillah, nak simpan lagi duit tu sampai angkanya jadi RM80ribu... Eh!!!

Eh!!! Ni bukan Cek aku!!!
Gambar di ambil hasil carian Google.. Thanks kennysia.com :)

Alang-alang bukak akaun nuffnang, aku pun belek2 la keyword yang memungkinkan org menemui blog aku yang  suram ini. Hheheheh... Eh.. Tak sangka lak ade yang berminat nak tau BONUS staff-staff Media Prima yang baru saja diberikan pada awal bulan March 2012 .. Hhehehehe.. Bukti ada insan yang berminat untuk mengetahui tentang bonus ini, adalah seperti dibawah :)

Tak nampak keyword die???

Saya besarkan okey!

Ok disini saya nak share yang staff Media Prima mendapat BONUS sebanyak..  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ZZzZZZZzZzzZZzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzzZZzzz

*Alhamdulillah, ada jugak insentif untuk staff yang berkerja di Media Prima ini... Tahun depan harap akan ada peningkatan lagi :)

Bonus Staff Media Prima Berapa? Bonus Staff Media Prima Berapa? Reviewed by AdyBudika on 3/12/2012 07:29:00 PM Rating: 5

9 comments:

  1. ahaha..nape tinny lak jadi model ni..ggrrr...

    ReplyDelete
  2. Untunglaaaa.. Bila tah nak blanje meatball Ikea tuh.. :(

    ReplyDelete
  3. Yeahhhhh nnti belanja aku yg dlm 'tin' tu jgk ye.. ;p

    eh ada jgk ye yg search kerinduan semalam tu..heheh sama dgn aku punya minggu lepas.. :)

    ReplyDelete
  4. Nak minta blanjer juga..Gedik macam Yazid

    ReplyDelete
  5. fuyuuuu...eh tinny...bila nk cilok dia ni..haha

    ReplyDelete
  6. huhuhu teringin gak nak tau dapat bape...hihi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.