Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 24, 2010

psttttt..post nie untuk sorg budak pompuan yang TUTTTTTTTTTT

merujuk kepada tajuk..malas nak carut lebih2..ahahahahha..tapi yang pasti ada sorg follower kat sini yang macam psyco..harap semua org maafkan die eh..die tu otak tak centre sikit..ahahaha..kesian die..die tuh dah gatal sgt nak kenal laki..so bila aku tak layan ade la kata2 nista kluar dari dia..memang memalukan..lepas nie ape je die nak kata..aku nak biarkan jer..sebab... ADA AKU KESAH!!! AHAHAHHAAHHAHAHAHAAH


1 comment:

tongek said...

kan aku da cakap awal2.. haizz...