Sunah Suka Sakura dot com

Friday, July 9, 2010

aku dan facebook :)



aku dah delete facebook aku...sampai la satu tahap nanti...aku nak tunggu ketika aku sesuai balik bersiaran melalui facebook aku...aku dah tetapka satu ketika untuk aku on balik fb aku nanti...cuma ada seorang yang tahu bila itu...sebab aku dah berbowrak lanjut dgnnya...tapi dia kata aku tak rasional..ahahahah...lagi la bila aku nie memang seorg yang tak leh lepas dari fb sebelum2 ini... ahahahaha..aku akan buktikan apa aku kata :P ingat tu aida :P aku harap aku leh tunaikan apa yang aku kata :P

siap ada yang betting pasal aku akan bukak balik fb neh...konon2 nak belanje fb kalo aku masih tetap pendirian nak delete fb tuh :P

ada gak dua tiga org tanya kenapa aku delete fb..buat masa nie biar aku jelah tahu..sebab aku buat semua nie lepas fikir masak2...meskipun aku akan rindukan semua kawan2 fb aku tuh...sekurangnya aku lihat benda ini dari sudut positif...

hidup aku skang agak terisi dgn org yang aku sayang....namun dah dua bulan tak balik tengok syakir..rindunya kat dia...ahahahahahaha....insyaallah isnin nie lepas final world cup aku akan gerak balik melaka :P

Sebut pasal my love....semakin hari makin rasa sayang..hubungan ni terlalu buatkan aku rasa bahagia...macam2 dah aku lalui bersama sepanjang dua minggu dengan die..suka, duka, gembira, kecewa, sedih...semua itu rencah dalam hubungan..aku terlalu sayangkan dia...i love u dear....

pasal keje..urm yang paling kritikal...aku perlu lakukan sesuatu..aku takkan biarkan aku tertindas dek keran sifat membeza2kan kaum...aku benci bos aku..benci sgt2....alasan yang tak leh terima dia berikan....so memang aku mencari jalan untuk aku terus tinggalkan tempat keje skang....mudah2an ada ruang baru untukku..sama kita doakan...aminnnnnnnnnn

pasal org sekeliling aku....semua masih aku syang...aku rasa skang makin ramai kawan2 aku..aku syang semua kawan aku ...love u all verry much!!! tapi jujurnya aku rindu nak spend masa dengan korg semua....jumpe malam final nanti!!!!!!! pusing pusing pusing~~~~ (spain)

Pasal kewangan...yang nie paling memeningkan aku sejak 2-3 bulan neh...fuhhh..mampos aku kalo terus macam nie....nak cari partime job..tapi keje skang tak mengizinkan..sebab aku kan keja shift T_T kalo tak...leh gak aku wat keje tambahan..wat tambah duit makan aku :P takde la nak mintak2 simpati org lain :) thaks sgt2 kat yang sudi belanje aku makan :)


2 comments:

Anonymous said...

Ada bos yang baik, ada yang tak guna hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

Dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’

efa nur said...

wwaaahhh...luahan perasaan..
touching u...~~