Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 11, 2011

Ady buat Contest :)

Alhamdulillah... Contest pertama telah berjalan dengan lancar dan hadiah pun dah dipos kepada semua pemenang2... Insyaallah by today or minggu depan akan dapat hadiah2 anda itu...

Namun malam tadi...Aku didatangai oleh seseorang... Die membawa kek dan satu benda untuk aku... Terkejut la gak... Kan birthday aku dah sebulan dah berlalu... Siap kek yang bertulis nama aku lagi tu..hehehhehe... Thanks a lotz...

*Kek yang diberikan....


Dah satu lagi???? Die kata simple jer "Awak buat peraduan dalam blog awak" Grrrrr..tak sangka lak begitu supportnya penyumbang hadiah ini... Nak tau ape Hadiah yang dimaksudkan???? inilah...taraaaaaaaa.....

*Ni bukan minyak wangi cetak rompak yang boleh didapati kat pasar malam tu k..Ini ori punya.... kalau beli kat malaysia harganya RM270.... errrr...

Mulanya aku tak tau harga sebenar minyak wangi tu... Lepas tu saja gatai2 search kat internet harganya...grrrrr.....terus rasa macam ruginya kalau aku buat peraduan dan kasi org lain..huhhuu...Tapi nak wat macam mana..tuan empunya hadiah tu nak aku buat peraduan..huhuhuhuh.. so aku dengan berat hati akan membuat peraduan untuk merebut hadiah utama yang berupa....

◙◙ "BLUE GLOW by JLO eau de toilette natural spray 3.4FL OZ e 100ml"

So nantikan peraduan yang aku akan settlkan menjelang malam ini k... Insyaallah akan ada penyumbang bagi hadiah saguhati..macam sebelum ini.. Insyaallah..Amin...

Nak tau sape yang dapat hadiah sebelum2 ini dan ape hadiahnya?? dan semua yang masuk sebelum ini dapat hadiah k...dan hadiahnya semua pun di sponser ....

Untuk melihat peraduan yang lepas dimana semua org yang masuk pun dapat hadiah :)klik ---> DISINI

So nantikan entri selepas ini... Good Luck...


15 comments:

~...AmALinA....~ said...

wah!!!~nak joinnnn..ngeeee~

Aina said...

perghhh. hadiah lumayan betul :)

AkUr0 Chan ^^, said...

wah..kna j0in nih~
usha2 geng KBU~n follow ^_^

Sunah Mohammad said...

best ke bau dia? tapi saya guna bodyshop da..hehe

iLa VaNiLLa said...

alaaaaaa........ xdpt joinnn...

MAKCEK bukan NENEK said...

tak sabar nak joinnnn . jgn lupa habaq mai . heheh

man yusoef said...

nak bg cadangan....bagi la hadiah perfume hugo boss pure for men gak..hahahha

Miza Yusof said...

wah! menarik :) nak join :)

umiliza989 said...

bestnya...mesti join nie...tp jgn ler syaratnya susah sangat,,,nti pyh saya nak join

Mama Zharfan said...

beshnya hadiah tu ;)

Miss Mucuk ! said...

wah~hdiah lumayan 2..

Cik Z@i Pen@nG said...

fuyooo...lumayan btoi hadiah tu...dasat2

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehe...byk yg sponser ni. terliur tgk kek tu.wuwuwuw

Mat Gebu said...

Waaa..nahe..nahe..tak mo minyak wangi "jolok"...hahahhaa...

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaah ini la JLO yang diwar2kan mlm jumaat tu yer...nak nak