Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, February 13, 2011

Ady Budika vs Ben Ashaari

Tadi aku agak terkejut kecil tengok traffic BRO BEN ASHAARI kita...
So aku terus nak gatai2 bukak akaun aku lak.. (tak pernah2 pun aku nak bukak)
Sampai password pun aku terlupa..ahahahahaha

so kita compare akaun aku dgn akaun BRO BEN ASHAARI k....

*Bro Ben punya...

Aku tak gentar.. So aku dengan penuh bangganya akan print screen aku punya traffic lak!!!

Inilah!!!
*beze pun sikit je kan?? errrrr


Ok2..aku taknak ngaku kalah lagi....
Tengok tiga jam pertama lak k...
aku mulakan dengan traffic aku dulu....

*cantik kan?? warna hijau lagi...korg ade??

Ok2..pesaing terdekat aku....
BRO BEN ASHAARI punya....
*Traffic Die punya takde warna hijau k...

So moral of da story... Sebagaimana keje keras yang BRO BEN ASHAARI lakukan untuk dapatkan Traffic macam tu... Aku akan cuba ikuti..
Yang elok itu jadikan panduan...
SEmua blogger pun aku harap leh ada matlamat dalam berblog ini..Jgn hanya memandang populariti semata, tapi pastikan ada kualiti :) kan Bro kan?? hehehehehe


14 comments:

Sunah Mohammad said...

wow! laju! hahaha~ nak pi tengok gak!

redzuan said...

perghhh, siyes brader ben mmg otai, trrfic tnggi gler tu konsisten plak tu.

aku pling tnggi trffic aku pun bru 1500 uv . ko pun ok bro, yg pnting bljar tknik seo, n bykkn baclink, main keyowrd bru boleh dpt trffik byk.

SEGMEN TRICK: CARA MENINGKATKAN KELAJUAN BROWSER MOZILLA FIREFOX

AdyBudika said...

sunah..jum2 kita wat serangan balas bro ben...wat kempen serangan balas..ahahaha

Redzuan..errrr...aku tak tengok sgt sebenrnya...aku suke kalo ada yg sudi baca entry aku..heheheh..tapi ok gak perkongsian ko tu :) thanks2...

C I K . F Y Z A said...

terorrity betui la..haish..
20 tahun lagi la baru eden dapat UV cam tuh..

Hanim Mahali said...

kena lawan ni... berusaha... ganbate!!!
yeah! yang penting kualiti bukan populariti

AdyBudika said...

Fyza..kita kene ada pembakar..baru leh marak.. :)

Hanim..betul2..kan hanim kan..janji ada kualiti..populariti pasti akan datang jugak :)

shahjiehan said...

wah! xaci... hehehe. nk jugak ribu2

Mat Gebu said...

Tuuu diaa, alah tak lama lagi ok lahh, baru semua macam tu...aku nya pun tak byk mana..

AdyBudika said...

mat!!! meh meh meh..aku nak compare dengan ko lak :P meh la..ahahaha..pembakar semangat neh~~~

y u y u Z u l a i k h a said...

SOK LUSA ADY MACAM ABANG BEN ASHAARI JUGAK LA ^^

Sunah Mohammad said...

ady...saya tak wat serangan balas..tapi wat entry ni..

Cane Nak Tambah Entry Sebulan?

hehehe..meh baca!

rossoneri said...

hahaha daripada trafik kita,adeiiii, redha je lah...haha

Mama Zharfan said...

sumber inspirasi tu :)
berblogging setakat termampu :)

rosmina samin said...

blog tegar tapi best =)