Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, February 24, 2011

Akan bersiaran langsung untuk dua program tv serentak... (M.H.I @tv3 dan Hot.fm AM Crew @8tv)

Berkerja dengan tekun jika aku masuk keje awal2 pagi..huhuhuhuuhuhhuhu..
so ambik kesempatan untuk update Entri walaupun sekerat kera :P

Seawal 6pagi sudah sampai opis, standy apa yang patot sebelum dua rancangan live ini bersiaran...Agak leceh la..ahahaha..tapi nama pun keje...Amanah tu kene kita tanggung dengan ikhlas...Rzeki yang masuk pun insyaallah halal kalau datang dengan niat yang betul :)

*M.H.I - Malaysia Hari Ini TV3


*Hot.fm Am Crew @8TV

Tapi selepas pukul 10pagi jap lagi kira aku leh dancing depan pc la..sebab jari aku akan gatal2 kalau tak menaip..hehehehe...

Dan cadang hari ini selepas keje akan melawat seorg kawan blogger kat HKL.. dan melawat seorang kenalan lama kat Pandan Indah...


11 comments:

~...AmALinA....~ said...

keje jgn xkeje,, ina kena gotong royong arini,, xdpt la nak on9,,huwaaaaaaa

aDisH.sHidA said...

la la la la kerja la la ala. ady dah habis keje shida bru nak masuk keja...hahaa

Along Usop said...

betol2!!..

keje banyak tapi jalan. kalo etel..

die punye puas tu mari lain macam weh.. =)

Along Usop said...

betol2!!..

keje banyak tapi jalan. kalo etel..

die punye puas tu mari lain macam weh.. =)

Along Usop said...

betol2!!..

keje banyak tapi jalan. kalo etel..

die punye puas tu mari lain macam weh.. =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bznya adi....

jangan lupa jaga kesihatan sama

Sunah Mohammad said...

bagus2...keje2..:p

baru balik dari medical checkup..penat2..huhu

... said...

as salam..
oh~ keyrull ya?
huu..moga2 beliau baik2 kat sana..ameen..

:)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/sejauh-mana-persahabatan-antara-blogger.html

... said...

as salam..
kerja rajin2,
simpan gaji banyak2 :)

Farhana Sahri said...

pergi HKL jenguk Kyerull ye...lau Kyerull..kirim salam 'assalamualaikum' kt dia ye...=)

shahjiehan said...

wah..baiknya..kim salam kat kawan kat hkl tuh

jom baca dan komen Gadis Jerman kacukan Melayu yang comel