Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, February 15, 2011

Aku masih menantikan jawapan inbox dari si Gadis Blogger yng mengorat aku petang tadi...

Sejak peristiwa petang tadi... Hati aku jadi tak tenang.. Aku kan nampak jer cool..tapi ada genetik gemuruh...Rasa macam aku terlalu kejam lak kan... So aku ambik keputusan untuk mintak maaf kat Blogger tu... Mana la tau die gune c.c then terlupe nak log out, then ada org yang guna akaun die ngorat aku kan....

Ni kisah petang tadi tu ---->TRAGEDI 14 FEB


so aku pun inbox la kat fb die...

*inbox aku untuk blogger itu...tapi rasa macam tak best lak..errrrr

So aku tak puas hati..tambah sikit lagi ayat aku dalam inbox tu..

*Peliknya inbox aku

Haishhhhhhh...ape nak jadi dengan aku neh?? selalu ok jer kalo nak mintak maaf ni... Tapi skang dah jadi macam pelik lak... Tapi aku serahkan saja pada Siti tu nanti...

Ingin mengetahu selebihnya?
Sila klik link dibawah...

Episod 1--->TRAGEDI 14 FEB ~(DIGODA GADIS BLOGGER)

Episod 3--->SI DIA BALAS INBOX AKU

*Awak kalau awak ade baca entri ini atau ade check FB awak... Harap awak balas k.. Awak punya balasan amat2 saya nantikan.....


14 comments:

Zulfikar Hazri said...

Astaghaaaaaaaa... ADy... rilek.. cool... jangan nebes...tarik nafas..hahahaha

AdyBudika said...

Errr...die comel :P

ferra ferro said...

rasa2 die tak balas kot . sebab takot nanti aady print screen lagi skali .. x)

melepas lah ady oittss x))

Mat Gebu said...

Kacau....esok2 suruh aku buat cup cake bertunang"s pulakkk...sudahhh!!!...hahaha..

Sunah Mohammad said...

salam ady..adoi..parah betul ni..tapi kat situ macam ade benda yang tak bape betul..ady memberikan dia persoalan, mana satu yang lebih penting, mungkin lah..antara maruah dia atau entri blog yang digilai ramai...hoho~ ni pandangan saya la ek~ :)

rosmina samin said...

Ady nape ckp mcm tu? confirm ler siti tu cuak, nti di balasnye inbox ko, andy print screen lagi cam ne? hahaha nerves gila ady ni, baca entri ni pun dah terasa keneversan ko apalagi siti tu... kikiki anwy ady, try to be cool k, kata siti tu comel, apelagi usharler..^_~

Anonymous said...

yeahx3...ady dah ada partner...tahniah ady!! sape2 lagi minat ady luahkan isi hati jer...sape cepat dia dapat..hehehe

HATYCIKNUURUL said...

sy mencelah ekk~~ hurmm,nmpk sgt a.ady cuak,.hehe,..sian kt siti 2 kn,.mybe die dh tkut 2,plus malu la,die kn pmpuan,.pas2 ingtkn die chat sbb nk ckp bnde prvacy,.tup2,a.ady buat entri psl die,.mst die malu,.xpela,lpekn dlu smntre,sok luse mggu dpn ker,die mncul smle ble k'daan dh rede,kot,.

darxniq said...

hahhahaa...awek ngorat dia beb!!..

~CiK TiNieY~ said...

ok la 2...berani siti 2 terus terang...klu sy sampai mati tgk dari jauh...hehehe

Qaseh dalia adelia said...

mak oiii cinta pandang pertama kah ini..sabar2 ..tapi selidik dulu siapa kah gadis itu ..

Aiydalela said...

waaa! siap print screen tu. mesti siti tu malu ;) cool ok. hehehhe

Azwa Azee said...

wahahahha..still x respon ke awek tu ady??hehehhe..
tapi kan ady..xmo prnt scrn lagi lah..cian kat dia..hehehe

aDisH.sHidA said...

WOWW WOW WOW ADY ADA PKEMBANGAN...HEHHEEE