Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 11, 2011

BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY



Santai malam ini..Tapi aku takde lak nak santai sangat...huhuhu..keje dimalam minggu... Minggu nie full keje..best sebenarnya keje :)

So menyahut program santai2 ini.... Mengenai pendapat --->VLOG BRO BEN ASHAARI,
Secara jujurnya terlalu banyak output yang beliau kongsi dan banyak jugak input yang aku dapat hasil pengamatan vlog ini.. Tapi bukan sekadar intipati vlog yang aku amati..Tapi ini jua pasal teknik2 shoot yang cameraman gunakan...kemas kejenya.. (org yang diinterview tu toksah nak kata la..lagi la kemas badannya)

Amat berminat mengenai pendedahan blogging dan jua cara penjagaan diri... Insyaallah yang baik kita perlu amati dan jadikan ikutan, dan mana yang kita rasa sebagai jenaka itu kita tak jadikan ia satu kecaman :) Tahniah ben.. i am the next person :P

Mengenai www.1TUBE.MY pulak... ianya menggunakan pendekatan yang amat telus, ia berani menggunakan targetnya hanya untuk warga malaysia..namun kita tak mahu hanya bersifat tempatan..Aku harapkan ia akan terus bersifat global dari masa kesemasa..bermaksud luaskan target untuk seantero dunia... Dan kalau nak tanya samada nak sertai atau nak wujudkan sesuatu yang baru...Sudah tentu Aku akan lebih berminat untuk turut serta serta akan bersama untuk terus menaikkan web ini untuk terus gah dan mencabar youtube yang sedia ada.Insyaallah


10 comments:

Miss Ran said...

melawat jwpn anda dr blog bro ben

Kuronofu91 said...

singgah dr BA~~~

* OMG !!!! Word verification ???? haha

BEN ASHAARI said...

tqqqq

AdyBudika said...

thanks sangat2... :)

Sunah Mohammad said...

tu dia..bila orang media prima berkata-kata..ekeke~

AdyBudika said...

aahhaah...Sunah perli eh.. :P ahahahaa

Nadhirah-chan said...

jawapan profesional . haha . kopipes boleh ?

nur said...

sokong sokong..
Jemput ke:ALL IN ONE

Rozuan Ismail said...

dh tgk..memang style la abg ben..huhu

Aku & Diriku said...

Sedang melawat komen2 dulu sebelum mengomen..hihi