Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, February 16, 2011

Blog aku diderhaka rupanya di Blog Otai ini~~ Bikin aku lapar!!!

Terjaga dari tidurku yang pendek... Belek2 hdset...Owhhh...ada 5 msj comel yg sedang menantiku untuk dibuka..... Lantak la die...Cepat2 bukak FB, YM, Company mail, dan blogg comel :P Lambat lak server aku neh.. Sebab tu aku lebih suka wat entri kalo kat opis...berdesup cahaya...

Eh..........Ada entri pasal aku kat BLOG Otai itu la......tersipu2 malu lak aku jadinya..hehhehehe...Dah la hari tu die jugak yang tolong aku promote contest yg aku wat....korg tentu geram gak kalo singgah blog die neh..penuh dengan resepi2 masakan...

Tak lain dan tak bukan.....


*Eh, nie mat Gebu bergambar bersama sorg lagi otai (BEN ASHAARI)Jap jap aku zoom in...



*Ni la Mat Gebu...Errr...Mat...aku google search nak cari image ko...semua pun gambar masakan...


"......Oh yea, untuk kali ni mat promot sorang lagi blogger baru kita masih segarrrr...grrrr!!!..siapa kah itu...Tak lain tak bukan Encik Ady Soleh Ahmad dari blog "Ady Budika"...mat pun baru je kenal dengan ady ni tapi dia ni ok lahh, mudah mesra....ala2 minyak tanpa plumbum tu, mesra alam..hahaha, aku pulak minyak zaitun ala2 virgin olive oil, pada mat lah blog ady ni penulisan dia bess, i like, ada satu N3 dia pasal chenta..ohh i likeee..."


kalau korg tak percaya, leh klik ---> SINI untuk baca sendiri resepi dan entri blog otai ini...errrr

Pujian die tu macam buat aku rasa aku menaip diawangan..ahahaha...hidung pun leh jadi berdarah macam neh...Aku ambik apa yang die kata tu sebagai satu cabaran buat aku...Cabaran untuk memantapkan lagi hasil penulisan aku...Kalau la cikgu bahasa melayu aku nampak kan blog aku neh...mesti di gi peluk BLOG MAT GEBU tu erat2 sebab dah puji anak didik die..hehheheh

Tah la..aku rasa dunia blogg nie penuh warna pulak..Aku mybe masih baru..Namun aku dah dapat macam2 warna..dan aku yaki masih banyak warna yang belum singgah kat blogg aku yang tak seberapa ini...Dulu FB je jadi medium aku..skang blogg ini ambik alih...huhuhuhu

Lagi sekali aku nak ucapkan terima kasih kat gadis blog...eh eh eh...silap....
Terima kasih kat..
Sebab sudi mempromosikan blog aku dan dia jugalah satu2nya kawan blogger aku yang sentiasa kasi aku nasihat walaupun kadang2 dengan kata2 gurau senda..Aku akan ambik itu sebagai panduan untuk aku teruskan penulisn aku..Harap korg semua pun sudi beri tunjuk ajar untuk aku...

*Tangan beri pertolongan, Bibir ucap kesyukuran, Masa titiskan air mata penghargaan, Hati tanam rasa kasih kecintaan, KORANG SEMUA AMAT AKU SAYANG...



11 comments:

Syafiq Rosli said...

wah untng lah bro..:)

Mat Gebu said...

Waalaaa weyyyyy..pesal itu gambar moncol disini..hahaha...apa2 pun tocey!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

majulah mat gebu utk mskn..wahahaha~

Dinda Iva said...

memang suka jengok blog mat gebu nie....meriah makanan...jadi sumber inspirasi utk masak utk kanda ....

gadisBunga said...

SALAM.

terjah dari blog mat gebu juga. :)

femes dah ni...

b a m b a m ' s said...

perghhhh! JELES OKEH!

*buang word verifications nie leh dak?ehhehehe..*

Sunah Mohammad said...

salam ady~

oh, saya pun jeles! haha~

nazrul ashraff said...

wah!! gempak!!

marketing said...

malas p blog mat gebu buat org lapo jer

Anonymous said...

eerr..blurrr...mat gebu dn muscle man ben ashari..sama orang ke

srikandi cinta said...

bestnyer