Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 28, 2011

Contest Ady takde sape nak join?? Habis hadiah2 nie nak kasi sape??

Grrrr....rupanya contest yang ady anjurkan tak dapat sambutan la..grr..... Tapi pada sapa ady nak kasi semua hadiah2 ini??? Disamping hadiah utamanya Minyak wangi JLO..

Disini Ady nak menyeru semua org agar cepat2 join contest ini.. Tarikh akhir dah nak tiba...

Hadiah2nya adalah seperti dibawah... ADa hadiah utama dan hadiah saguhati jugak :)
"BLUE GLOW by JLO eau de toilette natural spray 3.4FL OZ e 100ml"
(bernilai RM270)



*Cenderahati Froogy :)



So buat sesiapa yang nak meminati peraduan yang dianjurkan ini..Leh la rujuk kat --->SINI



......................................................................................................................



35 comments:

ijam ismail said...

wow..best 2 adiah dy..btol ke xde owg join??

Sunah Mohammad said...

waaa~~ nak froggy!

AdyBudika said...

jum jum jum joinnnn

aDisH.sHidA said...

nak perfume n froggy...smlm x dpt pun hahaa

AdyBudika said...

shida!!!! semalam punya sepatotnya ada key chain..errr..tapi terlupa nak kasi..rasa macam nak mintak alamat jer...nak pos sama2 dengan hadiah contest kang :)

Mat Gebu said...

Haa,,pesal depa tak join nihh....huh...ok 2nd promosi kangg..kat DTS...

AdyBudika said...

Mattttttttttttttttttttttt..nape ko selalu ko buat aku senyum sambil air mata nak nitis ni...errr..thanks matt..thanks a alotzz...

~...AmALinA....~ said...

nape ina xtaw pon nih??wahh nak kena join ni.. nak perfume ngan froggy......=)

Abuya Hayat said...

Bro, aku da siap da entri aku, just nak publish kan pkl 8 jap g...

Tungguuuuu~~~~~

AdyBudika said...

Amalina..jioin2..
Abuya..hehhhe..good luck..thanks :)

Sunah Mohammad said...

abang lenkali kena wat sticky post..;)

dan..err..betulkan setting masa kat blog ni, kul 3 pagi lak..haha~ :D

cahaya said...

waaa..kak shida ja dpat key chain??
wany pon nk gak,,JELES!!!
hahaha.^_^

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta memberi sokongan

id followers -) my shaizhar blog contest

link -)

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/program-tv-saya-sendiri-ady-budika.html

Mat Gebu said...

Betul kata sunah tu ady..buat post melekat sampai tarikh tamat...

eT said...

hehehe...nak join2...jap nk berangan dulu..:p

Miza Yusof said...

menarik. kena cari idea meletop top top ni. hehehe :)

eh, ady memang suka froggy eh ?

♥Adinda Nurul♥ said...

sy dh join lama dh..xdtg singgah ke..sob3..

ni linknya:http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/02/program-tv-saya-sendiri-ady-budika.html

Cik Z@i Pen@nG said...

dh siap lama dh tp rs cam x best nk publish...errr....tp nk hadiah tu...ahahaha

Mama Zharfan said...

memang KIV nak join, cuma masih bertapa cari ilham--belum dpt idea debomb ni..adess

nazrul ashraff said...

nak hadiah froggy tu..tapi yang bear..bukan yang gantung kat fon tu..heee

b a m b a m ' s said...

saper suh x buat entry melekat..ker ko x reti wat sticky post?kekekek..gi tgk blog aku bhgn tutorial tuh..

kalo aku msk aku dah kompem dpt perfume..kan2!!!!!!!!!!

GadisGula-gula said...

sye dah masuk la.. asenye bnyk yg join koT????

cik ciput said...

lah ada contest ke..baik2, sy join nnti..

**bagus betul KBU, dpt jumpa rmai kwn..hehe

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

Woofer Storm said...

dtg singgh sni bro ady..nak join,tapi segan..heheee

Anonymous said...

ady I nak froogy tuh!... nak! nak! nak!...tapi tak tahu wat cerita :(

Dda Ly said...

takkan takde yg join ady nehh..mesti ramai join..adiah menarik tuh!

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch yeee..♥♥♥

Zue Cancer said...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/tuan-director-pilih-kaseh-eh.html

tahniah andalah pelakon yg sy cari hehhe

misz sheyla said...

uish...sape x join rugi wooo....x dpt perfume dpt katak2 tu jadi la....
da ajak geng2 join

Mamaleesya said...

Dah jadi pelakon kena la hafal skrip...

http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Buat sticky post ady..bila tarikh tutup?sis nak buat ahad..sempat x?

Edy Zaidi said...

perfume tu unisex ke pompuan punya?

AdyBudika said...

semua entry ady check lepas 28hb.. :)

Edy..errr...minyak wangi untuk gurl kot..tapi kalo laki pakai pun sedap gak..heheh

Cikgu Tie said...

mesti best ni!
nak cuba join jugak nanti jika ada masa.

Jom lihat:Kereta terbakar lagi

Pembawa_Wacana said...

nak join jugak...tapi lek-lek dulu..he he