Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, February 26, 2011

Follower ke 500 dan blog aku di review :)

Petang tadi akhirnya mampu gak aku capai 500 follower kan...errr..thanks yang follow tu...dan sekali anda dah follow tu..harap aku terus dapat ikat erat anda disini..semua pun...Memang kalau boleh nak buat review pasal semua org yang follow...Tapi rasa belum layak kot..errr...tapi yang pasti, akan buat jugak kot satu hari nanti... Insyaallah....

Mengenai Follower ke 500...



Dia adalah --->BLOGGER FAKHRUL

◙ Suke header blog FAKHRUL yang ada penuh makna.

◙ entri FAKHRUL paling aku suka adalah lovebite ngan lelaki atau perempuan.

◙ tak tau la image yg die guna tu FAKHRUL sendiri design atau google search..tapi suke tengok .menarik!

◙ Untuk ke blog milik die, sila klik --->FAKHRUL




Dan sebentar tadi, Ada seorang blogger yang telah sudi membuat liputan khas tentang blog aku yang baru nak aktif balik neh... Thanks a lotz kat SHAHAZRIN...Thanks a lotz... Suke tengok blog die...rasa macam, santai jer :)kejap lagi die cukup 800 follower tu..insyaallah...


Die suke nak review blog2 orang lain..Itulah istimewanya blogger yang bernama SHAHAZRIN ini :) . So sape2 rasa nak di review...intai2 la blog die..mana tau anda yang seterusnya :)

Thanks lagi sekali SHAHAZRIN...

Klik sini---> SHAHAZRIN untuk singgah kat laman penuh santai ini :)

*Sesiapa yang nak review blog aku lepas neh..eheheheheh..amatlah dialukan...Lepas tu bagitau aku balik k...win and win situation here :)



................................................................


12 comments:

cik pulau said...

tahniah.. dah sampai 500..
hehe.,. ^^,

nur aisya humaira said...

assalam...:)
bt review camni blh tambh eratkn silaturrahim sesama blogger..;)

Mat Gebu said...

tahniah ady...anda makin mantap sekarang ni...syabass...

Fakhrul1409 said...

oit! ghahaha..ak dh printscreen awal2 dh..baru je ak nk wt entri sal ko..tp xjd td..ada hal..hahaha..wei..header tu ak create sndiri la..jenuh ak pikir..hahaha..tgk link nih yg ak ckp pasal header tu

http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/ok-ni-lah-keputusan-muktamad-aku.html

dan juga kt sini

http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/korang-tolong-pilih-jap.html

suh dorg pilih

Sunah Mohammad said...

okie....markah = 78%...:D

AdyBudika said...

cik pulau..heheh..thanks.. :)

Aisya..insyaallah ady pun nak ikot jejak diorg..leh rapatkan blogger

Mattttt semua nie pun atas pertoloangn ko dan semua...

Fakhrul...hheheehhe..thanks...

Sunah...ala..sikitnya..errr...tak dapat A

Woofer Storm said...

meletup bro ady ye...heheee kalau dah femes amos jgn lupa kita kat bawah tau..hheee

Rozuan Ismail said...

tahniah!!murah rezeki ady budika!!dah dapat follower ke 500..dapat pulak direview..untung badan!!

P/s teruskan usaha..selamat berblog

Zulfikar Hazri said...

Ady... 500 org ni.. kalau mintak toll sorang singgit.. dah boleh beli mekap box tau... currlastt.. awww tak kose... choyyyy kah kah kah

Nour Akmal said...

tahniah la ady..cepat je dh 500 ye...=)

AdyBudika said...

woofer....aduh...jgn kata macam tu...malu beb..ahahahaha...lagi la kalo org macam ko kata.. :P ko lagi hebat beb :P

Rozuan.....thanks tau... :)

Nokk...Mak kan santek..sebab tu ramai minat nak join club mak neh...kalo tak santek jgn harap la nak lawan diva ni k :P

Akmal :) semua pun sebab ada akmal n lain2 kan..kalo takde...andaikata akmal remove ady..so tak cukup la 500..thanks tau akmal :)

Chereta Chenta said...

tahniah!