Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, February 26, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa - Aku teruja... (kita lihat apa kata pelakon ini)

Sebentar tadi baru bersiaran langsung kat tv9 - nasik lemak kopi o... Errr...aku lak jadi berdebar walaupun aku tak on air..grrr... menggigil gak beb..selalunya aku cool jer..tapi kali ini lain rasanya..grrr....

*Grrr...aku paling rendah k...tapi time nie la paling berdebar..seriussss


tah la nape..mybe aku begitu teruja nak tengok cite neh... International standard neh...

Ada gak video aku ambik yang Ummi ajak korg semua tengok movie neh..tapi kualiti amatlah teruk..sebabnya?? pakai hdset and suasana live kat belakang yang agak meriah..tapi nak gak upload kan?? errrrrr


*Tengok die bercakap pun ok...tak penting apa dia kata..hehehehe...sorry2..tak planm nak wat semua neh :P


*Nak tiket movie ini free??? try mintak kat KRU Production :P

Dan selepas apa yang terjadi hari ini..Baru aku sedar yang aku betol2 meminati Ummi Nazira.... Orgnya sangatlah cool..tenang dan mukanya amat misteri..rasa macam macam2 ade kat otak die..tah la...swetsss gler!!! sorry Elly.....Ady dan terpikat dengan Ummi Nazira...


22 comments:

Mat Gebu said...

feewett...tuu diaa aihh, sat lagi nenek gebu mai sana plak...ni siap2 nak turun dari Gunung Ledang..dgn puteri retno dumilah...

Mutiara Bernilai said...

mmg best, minggu lepas n smalam ptang pun kat tv ade tunjuk sal merong mahawangsa ni..yg dkatakan kturunan iskandar zulkarnain..plan nak wat entri sal ni gak..tp nak kne study dlu sal merong ni.. :)

mysara said...

mmg xsabar nk tggu cter ni kuar...

Anonymous said...

wahhhhhh...nk tgk..nk tgk..best ni...

Nour Akmal said...

dh tgk sebalik tabir filem ni..memang nmpk gempak la..tak sabar nk tgk...=)

nazrul ashraff said...

tengok lagu yang anuar zain, ada video sekali..perghh.cun! bukan girl tu...cilita nya cun!!

AdyBudika said...

hehehehehe..semua pun jum la kita gi tengok same2 kang :)

cik fara said...

mcm best aje ^^,

AdyBudika said...

hehheeh..trailer die nampak best..hehehe

Sunah Mohammad said...

celcom kata nak bagi tiket free..leh caye ke?

AdyBudika said...

sunah..nak nak nak

Sunah Mohammad said...

tengok ler kalo dapat..diorang mintak alamat, tapi ntah..dua tiket percuma tu~~~ nak ke?

tak mo bagi lah...lalala~

AdyBudika said...

alaa...kedekut al die..huhuhuhuh

saouri said...

nak tiket free!

Fakhrul1409 said...

aku dgr dy ckp pe..dy kata "sy suke AdyBudika" hahahhah!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo dapat tiket free gtau la hehe

man yusoef said...

erk? tak jelas umi tu ckp ape..hahaha...tertunggu2 gak citer ni...cnfrm best.

Namee Roslan said...

wah...untung nya kamu :)

Muhammadnuraizuddin said...

fuyoo..dulu depa ada ofer aku join belakon sama..tp, aku tolak.sebb aku nak berblogging.ihihi..

klu tak, mesti hg nak amik gambar ngn aku jugak.kakahkh.

efa said...

bestnya..ish tak leh nk tgk video tu la huwargh..balik karang nk tgk huhu..syoknya kamo ^_^

Nurfarahana Abdul Aziz said...

mula2 trailer dia kuar dah berhajat nk g tgk kat panggung ngan band mate...haha..sangat tak sabar

Anonymous said...

I will add this blog to my favorites, it is great.