Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, February 10, 2011

Misi nak follow blogger sebanyak mungkin... Follow dulu, Entry menarik minat, kita singgah lama2..

*Kenangan pertama setelah seminggu kembali ke dunia blogging


Sejak pukul 6 petang tadi Ady melapangkan diri untuk meneroka blog2 org lain... Tak kisah la kalo org taknak follow ady..itu bukan titik tolak..ramai blogger yang tumbuh.. Namun dalam ramai2 tu mana la kita tau kan, entrynya menarik minat kita... Dan mungkin jugak Entri2 yang diorg ketengahkan memberi banyak ilmu untuk kita..

sebagai seorg yang masih baru dalam dunia blogging ini, Apa yang ady cari hanyalah perkongsian yang bermutu dan berfaedah.. jangan lihat berapa yang follow kita..tapi lihat berapa banyak yang kita follow... sebab memalui situ kita leh tau cara penulisan2 yang berkualiti...

Ada gak bloger yang menggunakan pendekatan bercerita melaui gambar.. Itu menarik minat Ady... Ramai jurugambar jugak..selari dengan minat ady...

Blog resepi dan masakan amat megujakan... Tibe2 teringat lak bengkel masakan yang pernah Ady pergi dulu...tapi kali ini berbentuk online..sungguh terkesan...

Tapi ramai yang menggunakan blog ini sebagai medium untuk berkongsi peristiwa dan pengamatan diri... Ini pun menarik, kita boleh lihat warna warni kehidupan org lain.. Ada suka, duka, gelak tawa..penuh dengan rencah....

Harap misi Ady malam ini untuk membuat penilaian mengenai blogger2 lain tercapai...dan boleh mendidik ady menjadi seorg yang mampu mengukuhkan penulisan, penggambaran dan peresepian ady :P

Ape pun harap semua sudi menerima kehadiran ady kat blog korg :)


11 comments:

forever love said...

terima dengann hati terbuka nie

~Airieda~ said...

blogging...be friend...we share...we care...

ayushida said...

rasa seronok ada blogger macam ni, saya lagi baru sangat......best kalau ada blogger macam ady nih, tq follow ye, sy dah follow awak dah...

azureen yazid said...

thanx ady..
if ada nsht yg nk diberi..
sampaikn je k..

Acik Na said...

niat yg bagus.....tambah kawan2...tambah pengalaman.... great thing to do.....

rossoneri said...

oh,kamu join eh gathering blogger tuh..hoho,kita xterbukak hati lagi nak join mana2 gathering hehe

BonekadalamChermin said...

thanx!


:)

ferra ferro said...

pheewwitt !!! nak jelajah blog banyak2 ! cunnn !!! =D

mizzkechique said...

kasi ramai lagi list kawan-kawan..meriah!!

mellow said...

yeay ! tuan punye katak dah join kite . hepi gila !

LugieAmir said...

thx sudi follow kak lugie..musuh jgn dicari berkawan biarlah berhati-hati...yg baik kita susul .. yg merosakkan kita hindar..biar ikhlas biar berbatas... ;-)