Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 18, 2011

Penangan Chat Gadis Blogger , Traffic minggu ini dan follower ke 400 :)

Satu minggu berlalu dengan penuh dengan warna...
Suka, Duka, Marah, Kecewa, semua pun ada...Kalau makan nasik tu..semua jenis rasa ada kat lauknya.. :)


Mulakan dengan Gadis Blogger yang jadi kontrovesi hari itu.. Terlupa kisahnya??? sila klik ......

Episod 1--->TRAGEDI 14 FEB ~(DIGODA GADIS BLOGGER)
Episod 2--->INBOX MINTAK MAAF
Episod 3--->SI DIA BALAS INBOX AKU

Dan penangan dari entri itulah traffic aku naik secara mendadak...Grrrr... tak caya leh tengok gambar kat bawah tu...Huhuhuhuhuh....

*Trafic aku naik turun kan sejak akhir2 ini.... Hehehehehe....takpe2...janji masih ada yang sudi singgah..Sayang korg tau....

Dan hari ini cukuplah 400 follower aku..tapi..macam mana eh nak tau blog die...?? sebab aku tak leh nak tengok mana blog die...yang aku nampak cuma blog yang die follow...Baru nak linkkan blog die..tapi tak jumpe lak... Buat Cik sofa...awak follower ke 400 saya..thanks.. Thanks gak kat yang lain2 k...

Korg semua...Ady rasa bertuah sebab ada korg yang sentiasa ada sama2 ady..time ady gila korang ade.... time ady sedih pun korg sypport...time ady rasa down...korg support... Thanks tau..nie yang bagi semangat untuk ady terus dan terus menaip kat lembaran pudar ini :)

Buat blogger2 yang dah lama menapak gak..Thanks sebab tak lokek ilmu...Tak berani nak letak link lagi..kang cakap nak tumpang glamor diorg..Tadi pun kene sound lagi..heheheheh..lalat oh lalat :P

Hujung minggu nie Ady nak balik kedah..so jum kita keluar ramai2...kita kenal2 dan bertukar pendapat k..Insyaallah...

Maklumat Gathering mini itu boleh dpat kat ------>MINI GATHERING KEDAH


16 comments:

a n a . i z z t y said...

wiiiwiiitt....400 dahhh..nak jugak!!..miahahah..jokes :P

tahniah

i'mFARAH said...

aiceyman...sy 399 lar..huhuu

Zulfikar Hazri said...

ko nak backlink Blog aku ke Ady? aku tak kisah.. aku tak lokek..hahahahahahahahaha (bajet Ben) :P

tomato said...

wahh~ kongrets ! neway , ceq 401. :)

sory tak pat jin gather.. ada wakil onie ok kot.. :P

gadisBunga said...

rasanya sebab ada link dari blog mat gebu kot. ke ben?

ape2 pun, tahniah. :)

b a m b a m ' s said...

dulu ko ada tanya aku kan mcm mana nak tingkatkan follower..skang dah paham sendiri?baguih dakkk..heheheh..learn from experience is da best bro! :)

over dari aku lak tuh!mencik ahhhh~!!

AdyBudika said...

Grrrrrr...

Sunah Mohammad said...

salam abang~

ohooo~hoi~ (erk, nape asyik guna perkataan ni hari ni?)

tingginya trafik! saya tak pernah lagi cecah tu! hoho~ tahniah ye abang~ moga lebih lebih lebih lebih bersemangat melawan lalat lepas ni! :D

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam.
lisa ade wat review pasal hadiah GA
tapi lisa ta sure hadiah tu hasil join GA en ady ke ta?

http://lisaafha.blogspot.com/2011/02/whoahhhh-terbaik-lah-hadiah-hadiah-ga.html

inform lisa kalo salah yer:)

asfz lily said...

tingginya trafik dye..wow!

hOnEySyA said...

salam kenal :)

... said...

as salam..
wah~ bagus!~
ku suka~~
er..naak memanipulasi hang boleh>
huhu~ gurau je.. cuma nak minta tolong..
betulkan tanggapan terhadap..

aa..klik link kat bawah ni. terima kasih.akamu kena tag :)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/info-dunia-penggodamhacker.html

IeDa_IsHiDa88 said...

bestnye klu dpt g sna...huhuhu

IeDa_IsHiDa88 said...

bestnye klu dpt g sna...huhuhu

IeDa_IsHiDa88 said...

bestnye klu dpt g sna...huhuhu

IeDa_IsHiDa88 said...

bestnye klu dpt g sna...huhuhu