Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 28, 2011

SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA!! Jum lompat macam aku!!!

Memandangkan ada lagi segmen yang boleh aku join..so aku akn tetap libatkan diri selagi termampu..hehehehe ...


Kali ini pasal VLOG...Err....ok jujur!

Jika perlukan kata semangat...aku akan juga berkata untuk diri aku...

◙ ♫♫♪ V. for the L. for the O for the G...errrr...VLOG ♫♪♫ ◙

*bayangkan aku dengan gaya ini sambil sokong vlogger..errrr


Eh2...bukan wat gaya pom2 gurl eh kalo nak kasi semangat??

ok2..aku akan berkata secara serius...

Buat semua kawan2 yang dah bervlogging, AKAN BERVLOGGING TU, aku harapkan akan memberikan semua pun satu kelainan yang mampu mengekspreskan diri kita....Dengan cara ini kita mampu untuk menampilkan diri dengan cara yang berbeza...

Usah pedulikan apa org kata...andaikata ada kritikan yang membina, kita ambik itu sebagai input bagi memajukan diri...Tapi andaikata ada kritikan yang berniat menjatuhkan...lemparkan senyuman saja..katakan : "JELES LA TU" :p



Sape2 yang nak ekspreskan diri pasal vlog tu..leh kot belek2 link oatai ini ---->BRO BEN ASHAARI


15 comments:

forever love said...

meh atq bayangkan bil aabg ady jadi pasukan sorak..haha..

xdapat den nk bygkan..hihi

AdyBudika said...

ahahahahaha..sudah2..jgn bayangkan :P

Yaya^Pink said...

waaaa kalo abg ady kai kaler pink tobat shomey..pastu lompat tergewdix2..
oh sungguh shomey..ahahahaha

AdyBudika said...

ahaahahhahaha..yaya!! abg nie dah la gelap!! nak match dengan pink??? errrr

Yaya^Pink said...

hahaha..sgt mecing la abg..ahahaha

AdyBudika said...

eeeee..nottynya ini adik!!! grrr..tak matching!!!! okeyhhhh

►AdamXis◄ said...

Assalam...ha3 ayat yg tuu x ble blaa..."Jeles laa tuu".ok akan dipraktikkan selalu nnt dimana2 jua...kih3 TQ share

Yaya^Pink said...

okeyhhh3...
xmecing..jgn mara ye abg kuh...ngeee~

AdyBudika said...

ahaahha...Adam..ye kan?? tak eh???? errrr

Yaya..heheheheheh..tapi ada sorg gurl kat pic atas tu gelap la..errr.pakai gak pink :P

Yaya^Pink said...

hah mecing kan?ahahahaha
tp bek abg xyah pakai..ahahaha

AdyBudika said...

yaya..rasa nak pakai lak..ahahahhaaha

Yaya^Pink said...

uitsss jgn abg..jgn..jgn xpakai..ahaha
kalo yaya nampak memg berguling2 kot yaya time tu..ahahaha

AdyBudika said...

ahahahahahahahaah yaya

Izamir Ridzwan said...

Kita sebagai blogger kena maju setapak lagi.. Selain dari menulis blog, vlog jugak banyak membantu kita mempromosikan diri kita dan blog sebenarnya.. Orang tau siapa blogger tu.. Tak der lah buat kerja semua nak underground.. hehe

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje dtg usha2 pndpt;p

saya sokong vlogger malaysia