Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, February 1, 2011

Senarai pemenang2 contest Ady ....

Ni link peraduan tersebut ----->SINI

Mula-mula nak kasi dua hadiah jer..Namun atas jasa baik seorg yang sudi sponser hadiah2 yang lain, Ady akhirnya memberi semua hadiah saguhati kat sesiapa yang sudi support peraduan ini...
Dan inilah senarai pemenang yang menepati syarat2..huhuhuh..Tahniah....

1 - akulah E-ra paSha

2 - b a m b a m

3 - Nur_iman_hanna

4 - Cute MuM

5 - prince_ewan

6 - eb ezrin2

7 - ♥♥azatiesayang ♥♥

8 - Miss Mucuk !

9 - ♥♥LiSsA♥♥

10 - Awangku Johan

11 - Miss Ran

12 - Fatihah

13 - eddy syrol

14 - Cik Z@i Pen@nG

15 - Mama Zharfan

16 - Acik Na

17 - nazrul ashraff

18 - ct_rosmiera @SePaT-rOnGgEnG

19 - cik Suka Suki@Atikah Latiff

20 - Syarifah Nornazrah Al Yahya

21 - iLa VaNiLLa

22 - Nana

23 - Miza Yusof

24 - ika puk puk

25 - auni_miyukie

26 - shy princessha

SEmua kehilangan yang anda rasa itu amat Ady hayati..Ady agak tersedu bila baca banyak entry yang menyentuh hati..Ada yang hilang ibu bapa tercinta, Atuk nenek, Barangan kesayangan, Peluang melanjutkan pengajian, Kawan Baik, Abang, Haiwan peliharaan dan lain2...
Namun ada satu Entry benar2 menyentuh kedasar hati Ady...dan Ady berikan hadiah utama buat insan tersebut.... Individu yang berada di num 23... MIZA YUSUF...

Sama-sama kita hayati tiap baris yang Miza titipkan ---> DISINI

*Harap kalian dapat emailkan data2 anda ke soleh@tv3.com.my dengan subject : contest Ady..., masukkan alamat pos hadiah dan num phone eh....



33 comments:

Syafiq Rosli said...

tahnniah kepada pemenang..

Lelaki Ini said...

tahniah sgt2 kepada pemenang..
hehehe

iLa VaNiLLa said...

eyh2.. ila tersenari lar.. bggenyew.... weee... 1st contest taw..

iLa VaNiLLa said...

dh antr trough emel.. tq.. ;)

Rozuan Ismail said...

cngrats pada yang menang..baru follow blog ni..tak sempat nak join..hehe

Mama Zharfan said...

congrats to miza yusof

tq to ady sbb sudi bagi hadiah saguhati
me dh email my details :)

p/s: ady keje kat tv3 yer--email add tv3 tu :)

AdyBudika said...

boleh cuba lagi pada yang lain :)
insyaallah ada lagi lepas neh..
pemenang tahniah... Mama..aha :)

Fatihah said...

alhamdulilah dpt saguhati...sy dh send

GelakJE! said...

Anda peserta bertuah Contest "Blog Saya Nak Domain". Sila emailkan kepada kami di mail@gelakje.com nama domain pilihan anda, image blog anda size 125 x 125px untuk iklan di GelakJe! dan My@Rakaneka dengan mendaftar [klik sini] dan selepas tu masukkan url blog anda di bukti pembayaran [klik sini].

auni_miyukie said...

akhirnya~
alhamdulillah~
yeeaaa!!!
saya d situ! tq ady..
congrates 2 miza yusof.
dah email~

eddy syrol said...

thx ek ady... suke nyer listed :-)

http://eddysyrol.blogspot.com

Miss Mucuk ! said...

salam..sy dh emailkn..
email : putericinta91@yahoo.com

klau xda dpt,tlg inform erk..

shy princessha said...

heheheh...sy pun tersenarai...
rasa bangga jap sbb ni contest pertama yg disertai n dpt saguhati...
time kasih ye en adi...
kpd miza yusof...thniah yer...

bru je emelkn my details...

Woofer Storm said...

thniah la pda pemenang tu bro..hehee

tag kat sni,kalau bz tak payah buat tau bro..
http://www.wooferstorm.com/2011/02/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

Acik Na said...

Eh eh... nama saya ada lah.... mekaseh kepada penganjur ye... nnt sy emailkan details yang diperlukan....
Thanks once again...

Tahniah juga pada yang lain.......trutama pemenang utama....

(br mlm ni sempat check blog...jap g sy emailkan..)

♥♥LiSsA♥♥ said...

ehhh anma lisa tersenarai. hehehe

tahniah pada semua. dn juga pemenang utama:)

lisa da emails details:)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

salam ady. thnx for da present. tahniah jgak tu pemenang utama.

Ady, naz try tuk sent emailkan data ke address yg ady bagi..tapi hotmail reply balik failed. cane tu?

Miza Yusof said...

salam ady. miza datang tengok result. alhamdulillah. terima kasih pilih miza sebagai pemenang :)

TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG :)

Miza Yusof said...

miza dah emailkan detail. if tak dapat bagitau eh. terima kasih :)

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

wow!tak ku percaya!bro tq eh :)
congrats to pemenang lain gak and most congrats to miza yusuf :)

nazrul ashraff said...

baru hantar email ..n again! thanks..:D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

korang dapat anta email ke? Naz tak dpt pun...hotmail reply balik, email yg ady bg tu failed. tak delivered.

Dinda Iva said...

tahniah pada pemenang..memang sedihlah cerita miza yusof tu...saya pon tahan air mato baca kat opis ni..huhu..moga roh arwah ditempatkan dalam golongan org beriman....amiin

eb ezrin2 said...

eb dh bacer MYnyer n3 tuh...
sayu...
alfatihah utk arwah...

TQ yer utk saguhati tuh... :)

AdyBudika said...

14 org dah masuk dalam inbox ady...errr...syarifah..err...
soleh@tv3.com.my

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

bakpe naz tak dapat sent eh?? takkan guna akaun hotmail tak bole plak? wuwuw...naz try sent guna akaun yahoo naz plak la. wuuwuww.

p.s : naz anto email guna akaun Yahoo Mail tau ady...nama kat email, Princess Cadbury.

AdyBudika said...

naz..ok2...ady tunggu..lepas cuti CNY baru ady nak poss semua yg ada neh..sekali harung jer :)

Mr. TN_SkY said...

ha..memang patut cik miza menang...betul2 mendalam ceritenya .huhu

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

b a m b a m ' s said...

aku pon kena anta details ek??errrrr

Awangku Johan said...

salam.. thanks ady...

ct_rosmiera @SePaT-rOnGgEnG said...

erk..terkedu...
ada dalam list..
terimakasih daun keladi Ady..
nanti ada contest...wat ler lagik..

dah send e mail...

ika puk puk said...

ayyaaaa..
nama ika pon ade gak la dlm senarai pemenang..
hhahahaaha
tp baru tgk..
mmg dh lewat sgt2..
ika baru jer aktif blik join contest nie tgh bulan 2..hu3
xpe la..
xde rezeki..

iLa VaNiLLa said...

ady bg adiah pew utk contest niyh?? nk tawu..