Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 28, 2011

Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - ( 2 )

Takde entri..tapi nak gak wat entri..so inilah cara aku yang terbaru.. Kalau aku rasa takde entri untuk aku kongsi..aku akan cuba buat cabutan bertuah follower...

Dalam segmen ini, aku akan buat satu cabutan...dan melalui cabutan itu aku akan cuba kenalkan korg semua dengan seorg follower aku...

Amacam?? nice tak?? hehehehhe..kira nie nak kasi korg berdebar la....
tak berdebar pun eh??? errrr..(tolong buat berdebar perlissssssss)


Ok untuk kali kedua....aku pilih blog--->CIK PULAU

*tengok header die, macam kat puncak BROGA HILL jer :P


"cik pulau ni simple je orangnya. takdelah complicated nye. cik pulau sekarang ni study lagi. student UKM.. teacher to be la ni sebab ambil education math. hehe.. orang cakap cik pulau garang, tapi peramah orangnya. tu bukan cik pulau yang cakap. orang yang cakap.. lalala~ thanks sebab sudi singgah blog cik pulau yang tak seberapa ni.."
Kata empunya blog :)

Dari pandangan peribadi aku,, blog cik pulau nie so so jer...ahahaha..sebab die tak letak feed aku!!!... EHHHH main2 jer.....

Pasal entri die? aku rasa die selalu sangat wat kajian kat blog2 orang lain sebelum terbitkan dengan entri die yang tersendiri.. Dan kalau nak tau Cik Pulau nie rajin sangat blogwalking :)Paling suke entri...jeng jeng jeng........ NAKALNYA CIUMAN KAMU :)

notty eh cik pulau....eh2..jgn buat kesimpulan dulu..try belek entri tu kat blog die...hehehehehhehe

So sesiapa yang nak kenal cik pulau ini dengan lebih dekat.Sila klik link ini
---> CIK PULAU



.....................................................................


13 comments:

Yaya^Pink said...

belog yaya bile lak abg?
xmo kawan..xmo kawan..sobs3

AdyBudika said...

yaya...coming soon..nie pakai tembak2 jer :P

Yaya^Pink said...

uittt hokeh3..
xmo tembak yaya..nk kawen lu..ahakz

AdyBudika said...

ahahahaahahha...so tikam2 lak :P

Fakhrul1409 said...

aku nak lagi skli ady!hahahaha :P

AdyBudika said...

aahahahahahhaa..eh fakrul :P

Sunah Mohammad said...

hehe..cik pulau ni selalu gak datang komen kat blog saya..best dia ni~ :)

AdyBudika said...

sunah..tu la..follower macam ni kita best :)

d_tieah said...

Huhuhu..
Tak pernah jenguk blog cik Pulau ni..
Sat2, nak p terjah dulu..

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

b a m b a m ' s said...

ha'ah..blog saya pulak bila ek abg ady??

huahuahuahuahuahua..

cik pulau said...

yeaaayyy!!!! cik pulau bertuah la..dicabut oleh Ady lagi.. ehmm...
thanks so much la yer.. ^^,
cik pulau tak letak feed Ady?? huhu..

ada buat entri gak.. lalala~

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/02/cik-pulau-terkena-kat-blog-ady-budika.html

PReDicToR said...

salam....

1st time dtg blog nei....mlalui cik pulau...

ady budika wat entry nei dari sini tok k sana tp daku dari sana k sini....

anyway...nice je wat cabutan camni...nak try la lain kali...hahaaa membatikkan idea tuan rumah huahuahau~bleh ye....

IBU GEBU said...

jalan2 rumah cik pulau, tiba2 "terpergi" rumah ady pulak kan

eh, nama IBUGEBU masih tersenarailah dalam top juri tu, lama rasanya tak jalan2 kat sini & tinggalkan komen

*terharunya