Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 20, 2011

80 dan 800 - Suratan? Dan apa kaitan dengan SALMA MENTOR 5 dan LYNNDA ? Baki Zainal lak?

Tadi sambil2 keje...sambil2 gak aku layan mentor.... so memang sedia maklum aku kan ada hubungan istimewa dengan Salma itu.. So aku memang sentiasa akan menyokong Salma dalam apa jua yang die lakukan..errr..rasanya takde sape jeles kot no?? errrrr....

Apa kaitan dengan tajuk entri aku?? Buat siapa2 yang terlepas peluang menyaksikan Mentor konsert pertama ini... Salma berjaya mendahului peserta lain dalam kumpulannya..dengan markah 80 !!! wahhh..banyak tuh!!!!  meninggallakn lain2 peserta yang hanya markah 55 dan 48 sahaja k...

So aku dah nampak begitu kuatnya Salma ini dalam pertandingan ini :)

*kita saksikan prestasi Salma untuk konsert yang akan datang pulak k...

So untuk 80 pertama tu aku dah rungkaikan... Apa lak 800?? Ok2....Saksikan gambar di bawah..heheheheh

*hehehehe..akhirnya ada gak sudi jadi follower aku kan...

So untuk 800 lak, sebenarnya hari ini aku dah dapat 800 follower..thanks kat yang sudi follow aku selama ini....huhuhuhhu

Teringat lak 3 bulan lepas.... Masa tu follower aku cuma 16.... dan dari situ aku cuba untuk naik dan cuba meraih perhatian orang lain....join macam2 segmen... Pergi mana2 yang org buat gathering...Cuba untuk org rasa senang dengan cara aku... Dan sehinggalah aku rasa dah sebati blogging dengan jiwa aku..tanpa korg semua siapalah ady budika ni kan..huhuhuhuh

So follower aku yang ke 800 itu adalah ----> ♥LyNnDa♥



*Kejap lagi nak kene makan bersama Baki Zainal n budak2 yang habis praktikum lak...sape2 nak join?? jum!!!!

*korang kenal tak Baki Zainal?? errrr



________________________________________________________



15 comments:

Sunah Mohammad said...

tajuk mesti nak panjang....hahahah

Miss Ran said...

naik dgn cpt..tahniah..da ade domain..da de y jeles..haha

HAJAR hasan said...

wah! tahniah abg ady. dah 8++ dah. bru 3 bln tu. not bad!! ;)

Hazrina Erin said...

tak dapat tengok mentor hari ni T_T

ryder said...

salam perkenalan BW sendiri jln2 cari blogger...

Nour Akmal said...

suka dengan salma tu...
memang power..
ade update entdy psl salma juga..=)

Zulfikar Hazri said...

wahh tahniah dah dapat 800 folower.. kim salam baki zainal.. aku suke tengok dia berlakon dalam klip malaysia kat youtube yg dia berlakon dengan KJ tuuu

Along Usop said...

dengki ngan Ady.. grr... grr... =p

Muslimah Optimis said...

tahniah abang ady.. bg tips sikit mcm mana naik cepat sangat nih..heheh..ceq dok merangkak-rangkak lagi nih...huhu

taufiq helios said...

gile ah..abang da tinggal fiq jauhhhh!! haha

mr vampire said...

siapa tak kenal baki!!!! haha.. pandai cakap cina..dia kan ada masuk iklan apa-entah-tak-ingat-hee

selalu tengok dia kat 8tv nite live.. haha..

aDisH.sHidA said...

ady time ni dok wat pe erk hahahhaha...apa pun sama2 x terbalas malam td.teruja bila tgok salma dapat 80 jauh tinggalkan yg lain

... said...

as salam..
wah! tahniah! dah 800..er..831.terlebih 31.hoho~

baki zainal? kenal ;)
kirim salam kat dia.suka tengok dia berlakon.hoho~ bayangkan yang itu encik ben. ekeke~

Nafyda said...

Baki zainal? knal.. my junior kat skolah tasek utara dlu.. sama skola gak ngan Maya & Zarina AF

Nafyda said...

Baki Zainal? knal.. my jr kat skolah Tasek Utara dlu.. the same skool wif Zarina AF and Maya