Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, March 19, 2011

Air Mata Mat Gebu....Ady Budika Bogel ?

Apa kaitan air mata mat gebu dan juga aku yang berbogel??? sila baca sampai habis k  T_T

*errr....nie kira 18sx tak???? errr..tak kan?? (bukan aku k)

Sebenarnya ini adalah kisah yang berlaku semalam... Tak sempat nak karang dan up entri sebab terlalu busy dengan aktiviti harian... Tadi tibe2 terdetik untuk baca entri seseorang...belek2... ada entri pasal skandal.... Terus teringat apa yang berlaku semalam....

Kisahnya begini... Aku kan ade buat pasal ujibakat yang dianjurkan oleh tv3 dan tv9...so nak test jugak la keberkesanan entri itu... so aku pun bukak la check balik keyword2 yang berkemungkinan untuk sampai ke blog milik aku....

Dan inilah hasilnya!!!!! 

*klik kat gambar untuk membesarkan image


So memang berkesan gak la entri ujibakat tu...tapi yang lain2???? 
cuba korg tengok kat gambar, antara yg dicari,  ada fn susu, abpbh 2011, dan lain2...

Tapi.......

Hadoiiiiiiiii.....macam mana la ada yang kemaruk jari taip keyword ADY BUDIKA BOGEL... hadoiiiiii.... die ingat aku pelakon lucah ker ape neh?????


*moral of da story, aku memang jadi idaman ramai~~~(ayat sedapkan hati)



13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pak cikk mattt gebuuuuuuuuu~

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

okay entry ni buat kite gelak kuat. terima kasih

Mat Gebu said...

Hahahhaa....aiman tak kesahhhhhhhh!!

Solihin Zubir said...

mesti ada blogger yg gay kat hg ni.. haha..

Along Usop said...

lucahh!!!!! lucahh!!!!!

wakakakakakakK!!!!!!

Ana Montana said...

hahahahaha..
ady kene bahan macam tu je..
choiii !!!

hanim azhari said...

haha..bogel? eeuuww sheksi..tpi keyword kt blog cik epal lg dahsyat

AdyBudika said...

ahahahha..korag kannnnn...

hanim..nantikan entri ady pasal anda :)

AdyBudika said...

atikah..kemaruk kan org tu..ahahahah

mat..ahaha..diorg cari ko...tapi jumpe blog aku..ape kess>>

solihin..ahahahaha...mintak simpang :P

Usop..lucah separa je k :P

Ana..ahahahahha...

Hanim..cik epal tu blogger pames..so macam2 la org cari pasal die..huhuhu

shahjiehan said...

wah.. jgn ady... jgn.. hahahhaa

bahaya siot...

jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

KuNanGKuNanG said...

ati2 ye ady....ramai yg mungkin terjah anda di luar sana.he3

Sunah Mohammad said...

nape ade orang search ady budika kat blog saya ek???

Jemari MonteL said...

huahuahua..... demo kan gelemer... bese lew tuh...

kawe polow demo niss... tunggu nok polow sunah gewe demo plok.... opsss... :p