Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, March 16, 2011

BEST MAN WIN !!!! Nasihat dari seorang silent reader aku....

Sejak aku emo2 semalam, muncul seorg silent reader yang selalu kasi aku semangat...Thanks kat die.. Die selalu tak komen sangat entri2 aku.. tapi die seakan tahu segala yang pernah aku titipkan kat blog ni...start dari aku keje..till aku sakit..then samapi gath sedenak..semua die tau....Cuma tak berkesempatan nak jumpa kat sedenak hari tu..die ada hal ...

*Errr....so aku andaikan tak perlu la aku nak gaduh2 tak tentu pasal semata nak puaskan hati seorg jer...(apa kaitan pic neh eh?? aku pun tak tau) ahahahah


Apa yang die kata? BEST MAN WIN!!! so aku fikir dan aku rasa tu aku kene pegang :)

Silent reader yang banyak bagi semangat macam ni la buat aku rasa nak teruskan blogging..bukan sesetengah org lain yang lebih suke kondem org lain..sedangkan diri sendiri lom tentu hebat...grr...JELES LA TU!!

Dari aku memikirkan pasal org yang nak jatuhkan aku tu..lebih baik aku fikirkan org2 yang sama2 blogging bersama aku dengan cara penuh hemah ni... :) Ramai lagi org lain yang penuh hemah..So tak yah la nak hantar org yang aku kenal dan close dengan aku untuk sound2 k... 

Buat yang tolong sound tu... Takkan nak hilangkan rasa hormat Ady ni...Jgn sebab org lain...hubungan kita calar...

Thanks yang banyak bagi semangat kat aku...nak letak kat sini semua..macam ramai sgt lak...so aku sekali harung  k..Thanks All... :)



*Lepas ni tak mau letak entri2 emo ni dah..macam nampakkan kelemahan aku jer...heheh..malu pun ade neh :P


________________________________________________



19 comments:

Masrini Karim said...

hahahaha..sampaikan salam saya tok silent reader tu cik ady yer......=)

AdiSuda said...

menulis jgn dgn emosi marah..klu boleh..tulis lah dgn emosi gembira dan sedih..^_^

Bella Bell said...

cool bro :)

Sunah Mohammad said...

:)

rosmina samin said...

that sounds better :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yeah mcm ni la yg kita mahu...

bersemangat waja haha

=)

syuwai said...

hahaha..tetiba dia bg ayat camtu eh

tp best apa ada silent reader ni..hehe

jgn la dok fikiq sangat, bukannya dapat keuntungan pun.^^

Citarasa Rinduan said...

ehem...ehem...
sebab tu kak ayu tak suka luahkan rasa hati kat blog...lagi2 tengah emo....
hanya menyelami kisah disekeliling..

AdyBudika said...

ahahahah..malunya....adoii

AdyBudika said...

ahahahah..malunya....adoii

~...AmALinA....~ said...

^_^ chaiyok2! abg saye kena kuat semangat.. adik abg ni sentiasa ada tuk support abg..=)

Mat Gebu said...

Dari emo, baik koo men donat jee ady..tapi jgn lambakkan 1 cawan air tu yeaaa...mau jadi cekodok kangg..

Woofer Storm said...

jgn lyan sngt bro,kalu layan tak keman kita bro..cool je tau..

sha said...

Kalau ikut rasa nak jer hamburkan segala rasa dalam dada ni. Namun fikir, semuanya akan menjadikan keadaan lebih buruk. Bak tikus membaiki labu.

Jadi, ambil langkah berjaga2. Melepaskan rasa sedikit demi sedikit. Seperti menarik tepung dalam tepung, tepung jangan berselerak, rambut jangan putus.

Kalau dia hamburkan caci maki, kita lemparkan senyuman dan hulurkan tangan, mahu bersahabat? :-)

iwan_dextrous said...

chaiyok2..hihihih

biar lah ap org nk kate

myfandy said...

best man win.............
hang menang apa??????
hehehehe...jangan marah no....saja ja aq nak menyakat hang.....

Ummi said...

Haaaa....bagus Ady!!! Itu macam laaaa...jgn kasi org lemahkan semangat kita.....take it positive and handle it with easy way...salute dengan donut yg gebuss dan menjadi...mana dia? xnak hidang sini ke..hehehhee

fyna said...

huhuhu....
suke ayat yg terakhir tue...

Tasha said...

yer.....stuju.... cool je okay