Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 14, 2011

Entri sangat perlu untuk naikkan traffic, 699 , Otai Follow ?

Hari gathering sedenak (eh isu ni lom habis eh?) aku takde masa nak update entri untuk satu hari itu... Akibatnya traffic aku meredum satu hari tu..huhuhuhuhu...tapi ada timbal balik disitu...traffic jatuh..perot aku naik mendadak... :P

*Aku tau tak ramai yang suke publish traffic..tapi ramai yang suke tengok traffic org..heheheheh..korg suh otai2 kita publish traffic diorg lak..ahahaha - klik pada gambar untuk membesarkan image


So kesimpulan yang aku buat entri amat penting bagi menaikkan traffic sesuatu blog...kalau takde entri yang up..maka traffic akan berkurang...sebab org pertama yang nak bukak blog kita adalah follower..so kalau takde update feed entri dari kita..so follower kita mungkin takkan singgah kat blog kita..kan??

Dan hari nie aku dah mempunyai 699 follower..alhamdulillah..ini satu pencapaian yang aku rasa aku suke..sebab aku rasa ada org yang sudi singgah dah menetap kat blog aku..thanks  a lotz.... Dah salah sorg follower aku tu adalah...errr....otai yang masuk kosmo..errr....


*Abang EQ kita...thanks ..aku masih rasa terharu..lepas Mat Gebu, BEn.....Skang abang EQ kita lak..thanks2..aku terharu denagn kehadiran korg..Eh..bukan bermaksud tak menghargai yang lain...sorry kalau salah sampaikan...cuma...aku sayang korg semua pun....(dalam gambar ramai kawan2 gathering sedenak ..so kat sini nampak gak kepentingan kita bersua muka)- klik pada gambar untuk membesarkan image


So minggu baru dah bermula..harap minggu ini mampu memberikan kita satu cahaya dan semangat baru untuk terus menempuhi hidup ini k... Apa yang bakal terjadi, kita harus tempuhi dengan penuh semangat dan keazaman.. Insyaallah...

Aku doakan untuk setiap kesihatan , kesejahteraan, kebahagiaan, setiap semua dari kita... Insyaallah


_____________________________________________________________________






13 comments:

Fakhrul1409 said...

wahhh! ady, aku nk unfollow leh tak? hahahaa..pastu ak follow balik..jd la follower ke 700 haahaha

AdyBudika said...

ahaahahahahaha..fakhrulll..jgn macam tu..errr..

Dea said...

yey..follow kamu.. 700.. hehe..

Fakhrul1409 said...

HAHAHAAHA....ady takut..

Nour Akmal said...

betul la..memang kena update blog...kalau tak memang abis la..
macam saya juga..traffic tak ok kalau tak update blog..tapi akan pastikan sekurang2nya update 1 entry dalam sehari..lebih lagi best..

mia.lia said...

da lame da abg eq follow blog sy
hahahaha *nada sinis

mas.saari said...

ady; abg eq ni mmg bagus
blog saya yg masih baru tu pun dia follow n siap bagi komen lagi...
terharu sangat!!

AdyBudika said...

Dea..heheheh..welcom2...

Fakhrull..ahahahahaa\

aha alma...janji ada gak kan entri :)

mia.lia..ye la..sape la saye nie kalau ada org nak follow2..blog awak kan best nak compare blog saya T_T

mas..aha kan..nice jer orgnya..heehh..saya pun baru macam mas..baru aktif balik 3 bulan..heeheeh

iqbalhakimi said...

abg eq memang baik..peramah =)

mia.lia said...

hahaha..touching2 pulak ==
xde mknenye..hahaha

Faris Adli said...

ketika aku komen ni dah 703 follower..tahniah ady..ye memang kita kena rajin update blog..tapi masalahnya..idea tu tak rajin datang kat kita

JUNKO-EL-HIDA said...

Salam singgah adi budika..hahaha..ingat aku lagi di Sedenak?..Dah kim salam kat Faizal Tahir x?..hihihi

♥yaya budak suka embun♥ said...

hebat hebat :)