Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 13, 2011

Kenapa hari ini banyak entri aku jadi draff jer??? Dah tu nampak gambar otai jadi follower..entri tu pun masih draff

Banyak lak draff untuk hari nie..Taip2..hilang idea...Hilang idea..taip2...adoi.... Sekontot taip, terhenti...Tah la..rasa macam pelik lak kan..errr...



Tadi ada gak terkejut melihat seorg otai masuk dalam list follower aku..errrr..Ada gak taip entri pasal tu..tapi jadi draff gak..adoi...ramai gak yang jadi follower hari ini..thanks...nampak ramai yang follow tu rakan2 gath sedenak kot :) sedenak yang best..

ada gak buat cite pasal froogy...yang tu pun sekerat jer..tergantung..huhhuuuh...Buat puisi gakk..pusi tak sudah..hadoi....ade masa kang aku habiskan la...

Buat jugak pasal traffic aku yang menjunam semalam sebab tak update...tapi masih draff gak..tak publish...errr...belum ada isu yang sesuai untuk aku publish kot...emosi mula berkecamuk..risau..semua ada...

Akhirnnya entri ni je yang leh aku up..huhuuhhuuh....




4 comments:

cik pulau said...

cepat2 la publish..
busy bebenor abg ady kite ni yer..
busy buat persiapan ke???
lalalala~ ^^,

peace no war!!

Citarasa Rinduan said...

ehem......

gugup ker wahai jejaka terpilih..
apapun..
kira sah lah yer!!!!!!!!

LARI..........cepat2 sembunyi badan balik cik mat...

Faris Adli said...

apa lagi ady..try la guna wordpress pula :-) aku pakai wordpess..buat masa ni takde masalah

Violet Blue said...

writer's block kot :)