Sunah Suka Sakura dot com

Friday, March 11, 2011

MATTA FAIR 2011 - Beli pakej Phuket - Dapat free pakej GEMPAK ini... WOW!!! Thanks..muahhhh

Oleh kerana esok aku takde kat K.L... nampaknya hari ini aku terpaksa untuk bergegas ke Matta Fair 2011 kat PWTC.

Seawal pagi dah ambik moto n merempit ke kelana jaya lrt station... Ni jelah pengakutan yang paling cepat kalo awal2 pagi..kalau bawak kete dah sah2 tak dapat kejar masa...lagipun hari nie keje lagi..huhuhuhu...

Namun sebenarnya tak berapa nak sihat..masuk lrt then menuju ker sentral k.l ....tiba di bangsar station...mode pengsan datang..so terpaksa kluar dari lrt itu untuk ambik angin luar...so terpengsan la kat kerusi tu lebih kurang 5 minit..lantak la apa org kata..baring kat kerusi tu..tibe2 datang polis..tanye aku perlukan ambulan ke tak..atau nak pegi bilik rehat kat bawah..aku cakap ok jer sebab aku nak rush gi matta fair neh..errrr...lepas 5 minit aku gagahkan diri masuk balik lrt..then akhirnya aku sampai ke tempat yang dituju. (ambik komuter lakdari kl sentral menuju ke pwtc)

Dah sampai tu kene la bayar duit masuk.Rm3 jer..then leh masuk dan pusing2 tengok apa yang di tawarkan :)

*Nak masuk kene pakai benda nie kat lengan (bayar RM3 then leh masuk)


So terus masuk dan pusing.. Sebenranya nak tengok Pakej Bandung  ngan Phuket.. Sebab dah dapat tiket flight..cuma nak tengok tour apa yang leh dapat kat sane... Gi July ngan Ogos..Insyaallah..

Pusing punya pusing, jumpe la satu booth yang agak menarik perhatin..borak punya borak akhirnya tertarik dengan pakej Phuket yang ditawarkan... Lagi la die punya org yang terangkan tu memang keje di phuket..so keyakinan itu bertambah...

So terus ambik satu pakej penuh untuk 4 hari... Dah tu kalau ada beli pakej yang berjumlah RM500 dan keatas, pelanggan boleh membuat satu putaran bagi membolehkan mereka dapat hadiah2 yang menarik. So aku terus la gaya paling macho memutar benda alah itu.. Semua sekeliling aku menjerit..wang besar ...wang besar... Dan inilah warna yang berjaya aku peroleh!!!!!

*Aku berjaya mendapat warna biru!!


So nak tau apa hadiah untuk warna biru?? waaaaaaaaa.... Jahat tau diorg neh...macam tau2 jer aku suke Maldives...Bandos Island!!! waaaaa...... Aku nak aku nak.... Try ushar2 kat list bawah nie apa yang aku menang tu...

*tak nampak? (klik kat gambar untuk membesarkan image)

Aku menang satu pakej RM1000 untuk percutian ke Maldives...huhuhuhuhu...Pakej ini akan bertahan sehingga 5 tahun.... 

*Inilah salah satu tempat yang aku suke nak gi...huhuh..Bandos Island kat Maldives...huhuhhu


So sape rasa nak berbulan madu dengan aku kat Maldives..cepat2 la hantar rombongan meminang k... 

Hehehehehehehe

Sesiapa yang ingin berkunjung ke Matta fair yang berlangsung di PWTC ini, silalah pergi k.. Die bukak seawal 10 pagi... Expo yang berlangsung pada 11hb march 2011  ini akan tamat pada 13 march 2011... Bukan hanya perlancongan luar negara..namun domestik pun ditawarkan tau.


*Alamak!! satu pakej lagi lom cari la..errr....waaaaaaaaaaaaaa
_________________________________________________________________


8 comments:

Sunah Mohammad said...

wahhh!!!!!!!!!!!! jelessssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!

putERi-kAtEk said...

erk!!!! dimana kah aci waktu ini????sedang menoreh lagi kah!!!

b a m b a m ' s said...

juling mato den jap... @_@'

Ecah Ecot said...

waa..best ntk honeymoon ni..tp err..kawen nye tah bile..huhuhu

taufiq helios said...

esok rombingan sampai

mizzkechique said...

waaaa..best2!!!

Syafiq Rosli said...

wow..untglah bro..bukan sng nk dapatkn ni..

ku izzati said...

perghh~~best kot..jelez ngn abg ady!!!bg zati jela tiket tu..ngee~