Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 7, 2011

PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI




Sekadar pandangan pribadi....

Mengenai pendapat --->VLOG BRO BEN ASHAARI,
Secara jujurnya terlalu banyak output yang beliau kongsi dan banyak jugak input yang aku dapat hasil pengamatan vlog ini.. Tapi bukan sekadar intipati vlog yang aku amati..Tapi ini jua pasal teknik2 shoot yang cameraman gunakan...kemas kejenya.. (org yang diinterview tu toksah nak kata la..lagi la kemas badannya)

Amat berminat mengenai pendedahan blogging dan jua cara penjagaan diri... Insyaallah yang baik kita perlu amati dan jadikan ikutan, dan mana yang kita rasa sebagai jenaka itu kita tak jadikan ia satu kecaman :) Tahniah ben.. i am the next person :P
Untuk vlog dengan mat gebu..ko perlu selitkan mat gebu jugak kot..sebab penangan mat gebu pun dasyat gak..so bila dicantumkan...so makin dasyat la....

Pasal blog ko neh..memang dah maklum tahu yang ko terkenal dengan menyatukan blogger2..bukan nak jatuhkan blogger2...

Pendapat mengenai ko..in person ko memang "misteri" kalau dalam dunia blogging neh aku nampak ko seorg yang banyak bermain dengan emosi dan situasi..maksud aku disini ko banyak bermain dengan emosi org sekeliling ko , dan ko letakkan emosi ko kat dalam setiap entri ko..tak kira la emosi yang bersifat sedih, gembira, marah dan lain2...

Trademark santai ko : tu memang tak dapat dipisahkan..teruskan dengan trademark santai tu...sebab dengan cara tu org dah kenal..sebut ben ashaari..mesti bersantai :)

Pasal geng blogger beb?? errr.. heheh..aku baru nak join..tak tau sangat die punya konsep..grr..tapi sekali bukak aku rasa terikat..tu jer :)



Mengenai www.1TUBE.MY pulak... ianya menggunakan pendekatan yang amat telus, ia berani menggunakan targetnya hanya untuk warga malaysia..namun kita tak mahu hanya bersifat tempatan..Aku harapkan ia akan terus bersifat global dari masa kesemasa..bermaksud luaskan target untuk seantero dunia... Dan kalau nak tanya samada nak sertai atau nak wujudkan sesuatu yang baru...Sudah tentu Aku akan lebih berminat untuk turut serta serta akan bersama untuk terus menaikkan web ini untuk terus gah dan mencabar youtube yang sedia ada.Insyaallah



8 comments:

iqin said...

haha,

;)

Mat Gebu said...

hanya jari jemari ku sahaja yeaa...25 juta beb!!!

AdyBudika said...

ahahahahaahahahaha

apisv2 said...

salam,
usha2 pendapat korang;)
pendapat apisv2

Miss Ran said...

sempoi..join jugak

mat gebu malu2 la

Warna Warni Kehidupan said...

ringkas dan padat...x de belok2

Eyqasara said...

eyqa sangat setuju dengan pendapat nie! ;)

Sunah Mohammad said...

oh, ade segmen ke? <--- baru kuar ke dunia..