Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, April 28, 2011

3 Blogger ini bikin aku panas!!!!

Hadoi..rasanya dah dua hari aku tak update blog.. Macam dah bersawang jer... huhuhuhhuhu.. Hari nie terpanggil untuk up enri bila aku panas dengan 3 orang blogger ini... Rasa agak membara la... Hadoi....


Ok..blogger mana??? 

Yang nie aku panas baca puisi die.. Rasa macam die nie nak lawan puisi KAKTUS aku jer... Tapi aku terasa amat tergugat lak.. Hadoi..Tak leh nak biarkan neh... Sesuatu harus aku lakukan...  Dah tu kan.. header die... Hadoi... Bikin aku makin panas jer..... Kemas dan tersusun.... Satu lagi..die ni kan..Errrrr.. mujur la aku nie in relationship tau.. Ahahahahah... Kalau tak, entah2 leh jatuh hati dengan die.. Sopannnnn.. Eh...Pembetulan... mana leh aku jatuh hati kat die neh..Errr.... Blur kejap...

Sebab die bermata sepet??? errr...org mata sepet pun aku nak jeles ker?? ERrrrr.. Ikot suka aku la aku nak jeles sebab mata die sepet... Errr..skang kan musim KPOP.. So pengaruh KPOP kan berleluasa.. Kebetulan mata die neh sepet.. Gerenti die neh mempunyai market yang tinggi skang.. Hadoiii.. Tak leh cari makan la aku lepas neh...

Haaaaaaaaaaaaaaaaa.. Yang nie lak!!! Paling awal aku kenal dalam arena blogging.. Dia jugak la blogger pertama yang aku contact ... errr..pertama ker?? tak jugak kot no.. Sebab aku rasa BAMBAM la blogger pertama aku contact.. BAMBAM neh kawan aku sejak study kotttt.. Dia seorang yang amat kuat berkerja.. ahahahha.. ampon Bambam!!! Eh...Berbalik kepada Blogger ke3 neh... Nape aku panas kat die??? Errr...sebab ..takde sebab!! Sebab aku panas la.. Aku bukak blog die time ekon rosak.. So aku panas kat die.. Leh???  Yang sebenarnya... AKU PANAS SEBAB AKU TAK MASUK TOP TEN BLOGGER DIA!!! Puas?? ahahahah.. 


So apa lagi??? korang pun nak rasa tak panas ke tak?? so sila ke SIINI, SINI dan SIIIIINNNNNIIIII




10 comments:

kim heeruul said...

haha..abis ramai bgg dgn aku..keh keh keh

MR. MIND said...

aku plak camana? hahaha

BalQis said...

macam2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..panas eh?

Liza @ Adzriel AB said...

mak aihhh... berapi

b a m b a m ' s said...

hohhhhh????!!!

ko nie perli ker mengherdik ker memuji nihhhh???!!! mcm sinis jek aku baca..ahahahahhaha..

ahhhhh..ko pon x buh aku top10~! pirahhhhhhhhhhhhhh~!! :D

Sunah Mohammad said...

bukan ke da termasuk dalam top ten blog ady budika ni kat sengalman tu???

Deeyaudeen Sabri said...

Haha... nanti bln Mei ada lagi pemilihan top 10 !! hehe. ko x join, aku panas plak.. :D

b a m b a m ' s said...

sunah.. CB ponx paham ngan top 10 beliau nie..ahhahah..

mereng kot mamat nieh! --'

Deeyaudeen Sabri said...

haha.. kurang asam punye bambam ! aku mereng ko kate? nk kene geletek smpai pengsan? :)