Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, April 17, 2011

Gathering Di Alamanda... Ala-ala ARAB


Orang lain sibuk-sibuk nak bergambar kat Alamanda.. Aku lak Lari gi bergambar kat tempat lain..Ahahahahahaha... Sorry sebab aku tak cukup masa.. Sebab keje petang.. So siapa2 yang tak sempat jumpe tu.. Mintak maaf k :P

Sebab..... Sebab aku nak gi Cyberjaya Makan Nasik Arab best ini!!!!

SEDAPPPPPPPP




16 comments:

eqhaZIN said...

saba restaurant erk?

AdyBudika said...

aha..hehehehe..saba restauran

Eyrique Ettiqaz. said...

popular restoran ni..ramai yg dah suggest restoran ni...akn diterjah sooner or later.

cunndaa said...

fuh....perut kenyang jd lapar balik..cam ne nih...

putERi-kAtEk said...

pegi ngn sape? ehem ehem

GreenAppleKu.com said...

Waaa..sempat bergambar depan KRU studio tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm sedap.tp musykil jap.sbb kat qatar ni takda menu nasi arab.yg ada..nasi camni nama dia bukhari , mandi rice , dan mcm2 lg.so pilih jek nak yg mana.rasa lbh kurang je kot.cuma rempah dlm nasi tu lain sket.

cik pulau said...

perhh.. makan nasi arab lak...
ehmm.. makan la kenyang2 yer..
hishhh... dah la tak dapat jumpa abg ady td..
lalala~

fRaMe+LenSeS said...

ady asik makan y besh2.. jelesh la nadh macam ni. hihi.. ala.. takpa aih.. nadh paham la.. ;) no werries.. :D

c-tea said...

da penah rasa kat saba ni time blaja dulu..mmg best...tapi tak makan kat restaurant die...siap suh mereka anta kat rumah..hahaha...pemalas...

Miss Ran said...

KANTOI...haha bizi ye? =P

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hadoii~ lapo terus perut naz tengok -.-

Solihin Zubir said...

kalo hari2 mkn nasik arab, bleh jd besaq cam pak arab x? heheh..

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.abg ady g mkn kt Saba' ek,..weee,best kn kt situ,..dlu mkn kitorg 12 org gurls smpai order 8 pnggan nsik,.gile xtau beso tu pnggan die,.ahaha,.last2 xabes,tapau!,.huhu,.

~...AmALinA....~ said...

waaaaa menciiii dah la takmau ambik ina tadiii =p

bojie_boboy86 said...

Saba restaurant...penah makan kat sana..memang sedap....