Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, April 7, 2011

I love u NAJWA LATIF!!!!! Si Gadis Youtube

Mungkin korang lebih dahulu mengenali siapakah Najwa Latif ini...Tadi ada sempat sembang-sembang dengan Najwa ni..nak tau ape dia kata kat Ady?? ini haaa :p

"Saya hanya manusia biasa yang baru berumur 16 tahun. Tak pernah terlintas di fikiran saya bahawa minat saya ini dapat membawa saya ditempat mana saya berada sekarang. Tak pernah juga terlintas bahawa dengan memuat naik video di laman youtube saya , dapat memberikan saya ramai kawan-kawan baru dan  saya juga dapat berkongsi minat dan bertukar pendapat dengan anda semua. Tuhan memberikan saya kesempatan yang amat istimewa dan InshaAllah saya akan yang terbaik sama ada dalam pelajaran mahupun minat saya ini, iaitu muzik :')"
 
 
Adik Najwa ni aku rasa terlalu unik..Aku dah mula suka dengan nyanyian dia kat youtube..mybe aku agak ketinggalan berbanding korang... namun jujurnya aku kini merupan die heart fan si gadis kecil molek ini..melalui nyanyiannya yang hangat dipasaran youtube sekarang ini...Seorang pelajar yang berusia 16 tahun ini suka bermain instrumental seperti gitar, piano dan drum boleh kita lihat aksinya di youtube...Apa urlnya?? habek neh!!!  http://www.youtube.com/user/najwa595
 
 Memandangkan Elly Mazlein dan nak bertunang... So..hehehehee..ala korang nie kan...macam faham2 je kan niat suci murni aku neh!!! ahahahhha...errrr...adik, abg tau adik neh seorg yang dikurniakan bakat dan juga akal mental yang briliance...so pandai2 gunakan sebaik mungkin k !!!

Apa pun!!!!! I LOVE U LA NAJWA LATIF 
 



14 comments:

akmalhilmi said...

jgn rampas awek aku
hahah :p
dia talented

cik pulau said...

suka jugak kat dia ni..suara dia best..

Miss Ran said...

erk kasih beralih arah hahaha

Nisa' Pasir Gudang said...

ady jadik fan najwa pulak....

Izamir Ridzwan said...

IR pon suka.. hehe

Nurfarahana Abdul Aziz said...

She's so nice !

senyumSOYA said...

huhu...cumei la suara dy~

Biey said...

suara dia memang besh..

Jom terjah Entri baru !!
~ Tempat - tempat yang EKSTREM untuk melakukan aktiviti masa lapang ~

hanim azhari said...

best najwa ni..suke sgt2

Anonymous said...

Errr..omputih cakap die hard fan..bukan die heart..syg hati ko yer

mynameismy said...

kite pun suke!!!

Ummi said...

Waaaaaaaaahhh dah terpikat dengan Najwa pulak ke...hehehee...xpa kee...hehehhe...Nasib baik bukan Najwatul Huda anak dara akak..wakakaka

b a m b a m ' s said...

najwa latiff pulakkkk~

aku pon nak tulis yg sama mcm anon tuh.. die hard fan lar bebbbb!!kekekek

<-- susah kipas nak mati remy ishak! :D

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

ni adik kite ni. kan nama bapak same :) hehehehe