Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, May 8, 2011

Aku ... Dulu Kini Dan Selamanya... ( rentetan bergambar )

Mungkin ramai yang dah tengok.. Tapi masih nak publish..ahaahahah


Lol.. Teringat lak!!

  Time jadi bomba.. Pengalaman paling best!!!


Time Kat Pantai Merdeka... La la la la


Raya tahun bile tah.. Yang pasti baju raya tahun tu kawan aku yang tolong pilihkan :)


Dengan saudari BAMBAM kat Langkawi..hheheheeh.. Enjoy.. Ingat udang n ketak tak Bambam???

Sape cakap aku tak pernah buat style rambut selain dari botak? ahahhahaha


Depa kata aku jambu!! ahahahaa


Aku la sorang-sorangnya lelaki kat kampung yang selalu gi solat jumaat dengan bersamping bagai :P


Malaysia Book Of Record :)


Jangan tak percaya aku pernah join group tarian...ahahahahaa


Dengan memebr2 kat Camerooon highland :)


Kali nie kat Camerron dengan budak opis :)


Masa kenduri kawan kawin.. Bersama kawan terbaekku!!!


Seminar fotografi kat UUM


Sape mampu buat macam neh?? Kat Langkawi..


Birthday aku yang ke 25 :P


Kenduri kat rumah akak Sohana :)


Kat Desaru dengan abg aku...


Pernah bercita2 nak jadi penjual eskrem berjaya macam mamat bangla neh :) kampung aku.. Hijau kan??


Sedang mencabul seekor unta! kat a Famosa Resort


Keje dengan tekun kat Opis :P  


Sape cakap aku takde baju pink??


Sekarang dah musim durian.. Apa kata jum serang kampung aku :P


Shoping yang paling bosan kalau bawak budak sorg neh!!


Family Trip.. Genting Highland..


Aquaria.. Geli tahap mampos... terapi ikan


Ahahahaaha.. Family trip lagi!!



Kat colmar.. Best.. Time aku sakit..heheehe


Raya tahun lepas.. Masih belum Taf


Gathering blogger yang pertama :)


Dengan kawan-kawan kat sungai congkak


At Melaka Wonderland!


Masa umur 6 tahun :P

Konvo.. B.M.M (multimedia)


Time aktif masa study dulu..heheheeh


Rindu lak nak ulang semua kenangan manis ini!!!!

Aku sekarang :P

Gambar terbaru dari aku..heheehheeh



17 comments:

Muslimah Optimis said...

heheheh..nice lah.. abang ady sangat hensem dengan gaya rmabut spike..heheh....
wohooo gila smart pi solat jumaat setiap minggu bersamping bagai..stil sampai sekarang ke??

AdyBudika said...

Aima..heheh..skang gi solat pakai baju opis jer..hehehe..kat kedah dulu la ya..kan jumaat cuti..hehehe..la ni jumaat pun kena keja..huhuh

Miss Ran said...

erk rajin upload gambo bebanyak..

melaka, melaka dan melaka

rajin g melaka nih

AdyBudika said...

hehehe..melaka macam rumah kedua :)

aliarosli said...

nak durian, sedapnye

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak tengok rambut spike lagi....

sila la simpan rambut tu...

vote 4 spike haha

HeziqaMushadadLee said...

bermangkuk-mangkuk abg ady kembang ehh..haha tapi enn semart lah!adek suke..hehe -.^

Sunah Mohammad said...

kannnnnnnnnn......sume nak rambut spike tu..hahahahhaha~

Along Usop said...

raye taon lepas...

baju sape pakai tu?.. besor semacam je??.. =p

mas saari said...

dulu lain sekarang lain...hehehe
pernah jadi bomba ek?

**::CIKNUURUL::** said...

wahhh,abg ady prnh join kump tarian,.zapin ek?,.wahh,cayalah!!,skang dh letak jwtan ke?,.hehe,.

Mama Zharfan said...

wah, entry bergambar ni ;)

JOM vote MZ kalau sudi!

forever love said...

ehhh.. saya pun ada la.. hihi

kim heeruul said...

bnyk pengalaman hang yerk..
mesti best2..^^

Inche Vampire said...

eh? cambest je buat entry camgini. haha

Khairul Anam said...

nice.... =)

b a m b a m ' s said...

nnt aku wat entry pasal langkawi tuh...

Seditik Bersama ADY BUDIKA di LAngkawi~! waahhahahahahaha