Sunah Suka Sakura dot com

Friday, May 6, 2011

Aku, YAB Dato' Sri Mohd Najib dan Hot.Fm !

Permulaan pagi yang agak cuak. Masuk opis macam biasa.. Seawal 6 pagi... Excited bercamput gelisah.. Sebab pagi ni aku akan kendalikan slot Hot.FM am crew dan tetamu yang akan datang adalah Perdana Menteri Kita Malaysia, YAB Dato' Sri Mohd Najib . 

YAB Dato' Sri di Conty Hot.FM


So aku sediakan mekanisma untuk chating.. Chat screen... Aplication yang membolehkan kami menerima sms dari chaters... Dalam fikiran aku " Jangan la ada word atau sms yang berunsur provokasi pagi ini "

Pagi ini aku ditemani oleh seorang dari wakil brand - Cik Farah :) Die yang akan menasihati ayat2 mana yang boleh disiarkan atau tidak....

Semua pun macam busy jer nak pastikan semua perjalanan chating berjalan lancar.
( berbaju puteh - Farah:wakil brands hot.fm , Baju hitam - BD : moderator otai , Baju belang2? )


Ni la tempat kami terima semua sms yang chaters hantar.
(rasanya num phone sape la yang hantar sms tu kan?)



YAB Dato' Yang bermain Dam Aji Dengan FBI.. SApe menang eh tadi?


TV3 juga membuat liputan mengenai kunjungan YAB Dato' ini.

 Dalam around satu jam Hot.FM menerima kunjungan penuh santai ini, akhirnya dalam jam 8.35pagi beliau meninggalkan konti hot.fm...

Maka berakhirlah keje aku yang penuh debar... Selalu takde la cuak sangat keje pagi, tapi kali ni agak cuak la.. Takot gak la kalau-kalau ada kesilapan yang  berlaku.. Tapi alhamdulillah.. Semuanya berjalan dengan lancar....

Aku sekadar melakukan keje yang diamanahkan.. Tidak timbul isu politik disini k.. Dan intipati perbualan di Hot.FM tadi juga tidak berbaur politik.. Banyak menyentuh mengenai personal YAB..

Sekian....

Bagi yang belum mengundi hari ini.. Merayu untuk undi Ady untuk dua kategori k... Disini dan Disini









19 comments:

nora amila ghazali said...

nora tgok td.. fbi mng... hihihi..

zuwaidah said...

ooooooooooooo keje di hot fm yeeee...bestnyaaaaa...patut pun masuk konti awal

Nabila Huda said...

x sempat tengok..

shida anwar said...

tahniah Ady... berjaya..

^^nu[dd]yra^^ said...

tgk jugak td =) fbi menang ;p

mynameismy said...

oooooooooo keje blkg tabir rupenyeee!!!

besh la dpt jmpe PM hehe..

psst psst ade keje kosong x?;D

KyêrulL said...

perhhhh gilalah.. terbaik terbaik.. bila nak jemput aku plak HAHAHAHAHAHAHAHA

Izamir Ridzwan said...

FBI menang

cik heroin said...

tgok tdi hoho. njib cool ah

javanese DOVE ! said...

ALAA..

TAK SEMPAT TENGOK,
PUKUL 9.57AM TD BARU ON TV..

teehee o.0'

azila said...

sure cuak semacam tu..heheh.tp Alhamdulillah..selamat..fusss....

Halimatun Sa'adiah said...

ouhh..ni keje anda ek...
blakang tabir hot fm..

Rozuan Ismail said...

wah!ady hebat!

Fatin Farhana said...

rindu kat BD!!!!!!!!!!!!!!
:p

efa nur said...

tak tengok pun..pagi tadi efa ada exam...hehee ;D

UNA budak BAEQ said...

tak tgk gak sbb ada test lesen . ngehngeh

*cuak weyhh selamat tak kentut *tetiba

MR. MIND said...

bestnya.....

Zulfikar Hazri said...

Uiyoh.. hebatnye...respek la ngan ko ady... respek gak ngan DS Najib :) dia santai!

www.fierapirot.bolgspot.com said...

fiera tengok tadi..fbi menang..PM yang sempoi..best..=)