Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 23, 2011

Best ke buat blog ni , wahai En BEN oooiiii ? Boleh dapat ke hadiah dari Eqbal kalau blogging?

Persoalan rakan
Kawan aku ada kata... " Ady buat blog nie bukan ker untuk kita expreskan diri kita ker? Aku hairan tengok korang... Ada jer entri yang emo2 sikit.. korang nak hentam-hantam die... Biar la die nak emo-emo... Korang rasa best ker hentam-hentam orang macam tu?"

Aku dah kurang blogging ( pengakuan ikhlas )

Aku Dah Bosan 
Tapi kalau nak tanya aku best ker tak buat blog neh... Dari pendapat pribadi, Ada naik turun.. Kadang-kadang aku suka nak buat entri.. Kadang-kadang amat meluat nak up entri.. Pasal hentam-hetam blogger lain tu.. Tu terletak pada cara masing-masing la.. Kalau dengan cara tu die dapat kepuasan dalam blogging.. Teruskanlah.. Jangan sampai buku bertemu ruas dah la :)  Sebenarnya sekarang aku banyak menghabiskan masa untuk lihat dan intai-intai blog milik orang lain... Sebab aku macam dah bosan sikit melihat segelintir blogger yang mahu saja lihat rakan blogger lain jatuh... Bosan la nak up entri.. Kang ade jelah yang kata kita nie berpuak-puak la... Kita nie nak join blogger otai je la... Kita nie bajet diva la.. Kata kita nie stim la.. opsss...yang nie kat facebook... bukan kat blog... ( aku siap blog budak yang lucah-lucah kat facebook tu )


Tips Blogger Itu
Baru-baru ni aku dapat tips yang amat berguna.. Sangat-sangat berguna.. Dari seorang yang aku rasa hormat dan apa yang beliau katakan itu amat ada baikknnya.. Dan insyaallah apa yang dinasihatkkan itu akan aku praktikkan sampai bila-bila... Nak tau apa nasihat itu?? Huuhuhhu..kena mintak izin kat tuan punya pendapat dulu la :)

Kalau nak tau best ker tak blogging ni.. lebih baik tanya Ben jer!!! die dah jawab untuk korang tu ha :

BEST TAK BLOGGING.... Korang dapat tahu best ke tak ....

Kalau blog gak kita leh dapat macam-macam hadiah tau... Serius... Nak gak hadiah menarik?? Apa kata kita sama-sama rebut hadiah yang telah Eqbal tawarkan tu... Heheheheh.. Aku pun nak hadiah tu!!! Macam mana nak menang??? :

Mengendap sini yuk --->GA EQBAL



*********************************





8 comments:

fRaMe+LenSeS said...

suka blogging.. weeee~~

Sunah Sakura said...

dengan dia, saya pun segan... baru jenguk gak GA dia tadi... segan segan segan... jadi silent reader je...

b a m b a m ' s said...

errr..kenapa nak segannn??

pelik jap..hehehehe..ohh abg eQ.. <3 hahahahahhahah

Along Usop said...

best oh blogging!!






sarkasis sungguh.. hahah

Iffah Afeefah said...

segan nak berblog dismping mereka y hebat=)

cik pulau said...

hahh.. tu dia...
best blogging..
but sometime,.. nope...

kikiki..
nak join GA tu jugak nt..^^,

Sunah Sakura said...

kak aida...sebab dia mabeles...ntah, segan lah..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kdg-kdg mmg blogging membosankan..