Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, June 19, 2011

Bila Jeans Terkoyak Di Bahagian Tak Sepatutnya...

Kejadian berlaku diopis... Aku mula-mula tidak perasan.. Tapi ditegur oleh seorang yg berbudi bahasa...heheheheeh.. Pertama kali jadi dalam hidup ini!!!

Nampak tak bahagian terkoyak itu?


Kasi Zoom In sikit!!!


Kesimpulannya... Malu sangat!!!!!!!!
Jeans murah...macam ni la~~~


* ( gambar jeans ini diambil bukan semasa dipakai k...harap maklum..ahahahaha..Yang dalam tu bukan warna kulit... Hadoiii..perlu ker aku mention sampai macam ni? aahahhahaaha )


*****************************************************



17 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hehehehhe... sek bek npk skit ..=.=

Adi Suda said...

kantoi tak pkai bhgian dalam..ahaha

Iffah Afeefah said...

perlu

hahaha

knp

knp mcm sluar tu dpakai

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...tersangkut paku kot?adehh

::anak jawer:: said...

hahaha...shape mcm tengah di pakai...malu2..hehe

Muslimah Optimis said...

waaaaaaaa..seram.. mujur jeans..kalo seluar slack lagi la parah..hihihi..camana leh terkoyak ek???

NURUL AINI NORAZMAN said...

wakakaka,.ini lawak,.=))

Sunah Sakura said...

tu maksudnya kena beli baru...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha

perluuu~~

..cik gugu.. said...

hahahahha~

atnur @ Iza said...

nasib baik Ady x kena tegur masa tgh pakai jeans tu kan? kalo x, sure lg terasa malu... apa jd kat jeans tu skrg?

ada org yg rapat dgn saya kesan koyak kat jeans dia kat bhgn bawah poket tu belah kanan. panjang lak tu. x tau la dah koyak berapa lama & dia pun x perasan + x pernah check pun. tah camne pg tu masa dia nak keluar, saya terperasan sbb kaler jeans dia tu terang, tetiba ada warna gelap sket kat bawah poket tu (lain dr kaler jeans dia). wallahua'lam apa benda yg gelap tu, saya pun segan nak tanya. :P saya cuma tegur tanya dia "apa benda tu? kalernya lain macam je... x nak tukar seluar lain ke?" :D sampai skrg bila ingat balik mmg kelakar giler. nasib baik dia belum keluar rumah & nasib baik saya perasan. so sempat le tukar seluar lain. kalo x, mesti lg haru-biru kot...

moral of the story :- slalu² le check pakaian (baju, seluar, kain, tudung, etc) favourite kita sblm kita pakai. sometimes sbb dah jd favourite kita, kita x periksa. maybe ada bhgn yg dah lusuh & hampir koyak or dah terkoyak pun. lg baik sedar sblm kita keluar rumah dr termalu sendiri di khalayak ramai. kan? :)

mas saari said...

penjelasan tu perlu...hehehee
takut salah faham kan?

butterflyana said...

hahaha..

haruslah lebih peka pasni ok?
check semua betul2..


heee

Rozuan Ismail said...

seluar wan koyak kat celah kangkang.huhu

ain revival said...

sgt memerlukan penjelasan y last sekali..HAHA

akoo said...

huhu tu laa..ganas sgt

CNK said...

org bese klo rock2 kapak koyak-koyak kat lutut ke, kat hujung suar ke.. ni lain sket ek.. ada inovasi disitu. haha. koyak tang private pulak. ops!