Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

NAMA KUMPULAN: JET JET SEMUT

KETUA KUMPULAN: Laily Qaisyirah

AHLI KUMPULAN seramai 10 orang yang terdiri dari blogger:
3) Zaim Mahfuz ( http://ustazdonut.blogspot.com/ )
4) Taufiq Ariffin ( http://topimagine.blogspot.com/ )
5) Shopping2u ( http://www.my-shopping2u.com/ ) 
10) Belog MTT (www.lailyqaisyirah.com)


KENAPA NAMA KUMPULAN ITU DIPILIH ?
Sebab munasabahnya nama kumpulan ini di pilih adalah kerana bukan terpengaruh dengan cerita dongeng hantu kak limah tapi kerana kami teruja dengan kekentalan kak limah yang berdiri di atas bumbung lalu menerbangkan diri ke atas pokok sena tanpa kecederaan..Lantas dengan itu kekentalan hati Kak Limah akan sentiasa terpahat dalam hati kami sebagai BLOGGER..Berani untuk menghadapi apa jua situasi walau pon di kejar oleh orang Hospital Bahagia.. Kami sebagai BLOGGER tidak takot di hentam Cik Anon..Kalau Cik Anon sudi meh la singgah blog sambil poco poco lagu JET JET SEMUT

Sila klik SINI untuk maklumat lanjut.



7 comments:

shopping2u said...

yea.. kte berjaya hehehehe

efa said...

kelakar tau nma kumpulan tu hehe

zuwaidah said...

hebat you

Nadya O'Conner said...

Ahli Lek-Lek Kacang Jer melawat ladang Jet Jet Semut.....:)


http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

salah sorang dari ahli kumpulan jet jet semut datang melawat abg otai :)

diana said...

jet jet semut??
heheh..nama kelakar..:p

Hamba Ilahi said...

best jugak menang ni kan abg ady..

hehe..

nak buat jemputan khas untuk join segmen kat blog saya plak.

hadiah menarik. jom la join..


kat sini, mari promosi blog anda di sini