Sunah Suka Sakura dot com

Monday, June 20, 2011

Maaf Jika Blog Ady Mengganggu Malam Ini...

Maafkan Ady jika background muzik Ady mengganggu anda malam ini... Sengaja nak kembalikan Ady yang awal-awal blogging... Dimana lagu background ini menjadi trademark Ady...




17 comments:

*Cda Ray* said...

nice song... Opick-Rapuh.

Nay said...

ady , lagu bermakna . tak ganggu pun :D

Citarasa Rinduan said...

ady

kak tak suka tau ada lagu2
tapi utk kamu..
kak okey2 jer..

hehehe.
tapi mmg terkejut masuk sini ada lagu.

mas saari said...

syahdunya malam2 ni...huhuhu

Ummi said...

Ady, nak nangis jugak laa...mcm gambar tu...cantik mata...hehe

K O R I E said...

asal ttiba rsa mcm sedih jea nie
huhu
sentimental ah ;D

Chegu Zubir said...

o ni kes teringat zaman lampau la ni..hehhehee

jom baca
Kekasih??Apa Fungsinya???

Abang Ady konpem ada kekasih kan..hehehe..wajib baca

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM marah klu ada lagu bingit,tp klu lagu ji kira blh terima ..tak marah pun,blog emieysandra,dulu blog syafiq rosli pun ada lagu best.klu lagu menenangkan kira tak ganggu pun ady.

NURUL AINI NORAZMAN said...

adooii,.sedih plak dgr lagu ni,.

Sis-Lin said...

adyyy..ko jgn sedih2....
ishh ko ni tak best le...

btw apa pun yg kau rasa..jgn bawak2 kan perasan tu...bwk2 bertenang aje yek...semua owang ada kesah silam masing2..yg manis yg pahit... :)

teruskan berblogging ok! :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

rindu lagu ni kat blog ady. waktu mula2 ady berjinak ngn blog kan ady? now ady dah dikenali..

kerna lagu ni, naz kenal ady :) lagu yg now menjd 1 of my fav :) tenang jer....then menginsafkan kita :)

Andrik McVean said...

it's a lovely song

::contengan hati::)) said...

suka lagu2 opic lagi2 kalau tengah gundah gulana miahahah

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

siot.. x dgr plak..

naseb badan tol..

aDisH.sHidA said...

td shida buka blog mikro n ady...dok tgok utube depa meet up egtkan mikro buh lagu kat video tu....pastu closed blog mikro masih de lagu bila (x) je ady nyer uiit xde....ish sejak bila plak ady buh lagu nie..hehee

Iffah Afeefah said...

errrmmmmmmmmmmm

zuwaidah said...

nice to hear...awesome