Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, June 7, 2011

Salahkah Aku Suarakan Pendapat Yang Aku Rasa Benar???

Ini adalah berikutan entri tadi ---> ISU KONSERT DEPAN MASJID

Mengambil kira baik buruk , Ady dengan penuh rasa tanggungjawab menegur perlakuan poduction yang bertindak mengadakan konsert berhadapan dengan Masjid.. 

Apa yang Ady dapat? Kene hentam dengan beberapa orang kuat yang mengatakan Ady tak rasional up entri tersebut.. Ini bukan isu awak keje station tv lain, Ady keje station tv lain.. Ini isu agama dan budaya... so kalau nak block Ady sekalipun, Ady rela.. asalkan Ady berpuas hati menyatakan apa yang ady rasa benar!!!

Ada ker yang sependapat dengan Ady?? Sila tampil~~~Ady berani kerana benar 



16 comments:

eddy syrol said...

hanya yang salah je akan takut... dan hanya yang salah je akan gelabah... pendapat encik ady betul r tu

NURUL AINI NORAZMAN said...

diowng hnya nak tegakkan benda yg dah tntu2 salah,. aini sokong ady!!=)

perrydaus90 said...

daus rasa pa yang ady cakap ada betulnya..xdak slah sikit pun..sapa la yg hentam ady tu...mmg bengap orang itu

nora amila ghazali said...

nora setuju ngan abg ady.. hurmm pilih tempat kena betul jangan suka2 ja.. hormat la tempat2 keagamaan.. bukan setakat depan masjid kalau konsert kat kuil pon of course org tak setuju jugak.. renung2kan...

not irene said...

nampak macam bangunan kat martrade tu,
rupanya kat dataran putrajaya... berdepan dengan Palace of Justice putrajaya. kat situ ada masjid putrajaya ek?

shida anwar said...

sajalah tu..dah buat salah..nak cari salah orglah pula..dah terang lagi bersuluh benda tu salah dan sangat2 pelik ...

::contengan hati::)) said...

yup setuju,, makin lama makin sempit pemikiran kan,,
banyak tempat yang boleh dibuat kenapa harus dekat situ??

tulah betol jugak kata-kata orang dulu makin tinggi tingkat pelajaran makin singkat pemkiran agama,,
maaflah kalau tersalah tapi ini hanya pendapat kan sekian ;)

mynameismy said...

my sokong ady!!!!!!

bersama kak Es said...

dunia sekarang macam2 boleh buat...
dalam masjid pun ada yang nak buat persembahan nyanyi sempena perasmian pembukaan masjid... canne ??

Miss Ran said...

skong!

mls taip byk

dr smlm kt fb byk dah taip

Semut Hitam said...

aku sokong hang.... Takbir....! Takbir!

fRaMe+LenSeS said...

Abg Ady betoi. Nadh ada belakang sokong, atau mungkin terkedepan support abg. AGAMA ng HIBURAN 2 menda yang jauh berbeza.. buat y pikiaQ depa sedaQ, wat y masih dok termimpi-buai akan hal dunia ni, tu la hentaman dari depa. SabarQ abg, BERANI KERANA BENAR!!!

**::CIKNUURUL::** said...

sokong jugakk,.xkn la xreti nak beradab dgn msjid kn,.

Sunah Mohammad said...

berani kerana benar...Islam bukan agama sekular..

Rozuan Ismail said...

ady tak perlu takut. u lakukan apa yg betul.baik kita berpesan sebelum benda buruk berlaku.at least ady dah jalankan tanggungjawab ady.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

agak2 la nak buat aktiviti apa dlm kawasan masjid.nyanyi2 camtu perkara baik ke?akhir zaman ni mmg menyakitkan hati la tindakan manusia2 ni