Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, June 11, 2011

U KISS... Ady Lesu...

Atas urusan keje aku terpaksa mengikuti pembangan KPOP.. Dan malam tadi berlangsungnya show case U KISS.. Dan Aku perlu menjalankan tangjawab aku sebagai staff yang berdedikasi.. Mencari content untuk 8TV NITE LIVE... Akhirnya seharian aku berkerja... Lesu kerana U KISS... Tapi puas dengan apa yang diperolehi....

Kad Media yang membolehkan aku melakukan tugasan

Antara yang hadir

Fanatik tol adik kita nie, terpilih naik pentas... Tak henti-henti nak peluk salah seorang dari ahli kumpulan itu

U KISS 

Kumpulan ini terkenal dengan kehebatan tarian mereka

Dalam ribuan peminat U KISS terdapat gak yang bawak sepanduk 8TV NITE LIVE.. Terharu seh!!! Macam tau-tau jer kitorang akan cover untuk event kali neh... Thanks yang majoritinya adalah penonton 8TV NITE LIVE.. Kami amat terharu dengan sambutan kalian terhadap rancangan kami 

Dan kejap lagi Ady akan belajar menari secara personal dengan ahli kumpulan ini... Hadoi... Berdebar lak..ahahahha...

Untuk melihat hasilnya... Jangan lupa saksikan 8TV NITE LIVE hari Ahad dan Isnin ini !!! Jam 12.45 malam hingga 2pagi...

*mungkin ramai yang tidak minat KPOP, dan Ady percaya... mungkin ramai jua remaja masa kini meminati nya...



18 comments:

bersama kak Es said...

lagu dia mmg sedap !!


budak tu sangat teruja ~

Sis-Lin said...

Ady belajar menari tu..jgn lepaskan peluang..tak payah le ko nak goyang2 inul tu...eeeee kang jd ADY SENGGET plk...hahahahahhaa

solomolo said...

Abg Ady K-POP !~

qasehraihan said...

tak pernah tahu plak group ni..myb sbb dh tua..wakakakaka

eyjalukman said...

tk fanatik dgn korea sngt . huhu

Miss Ran said...

ye mmg lesu

adik peminat slh satunye

g karok pun nyanyi kpop apakah?

fairuz alwani said...

i love kpop ! ^^ tp sekarang dh kurang tgk kpop. sbb busy. keh3.

::blog anak jawer:: said...

tak minat kpop n kumpulan korea yg lain...nk tgk gk bro menari...hehehe

-Yok mampir diluk = lagu ahmad nyanyian arrora salwa...memuji atau menghina nabi...

Mat Gebu said...

Perghhh, yg lain2 tu aku tak ambik kesah..tapi "anu" tuuu perghh, mengiurkan....tahniah ady...

Beeha B. said...

kalau tak berblogging, sumpah tak tau K-pop...heee

Lelaki Ini said...

hahaha
tak minat KPOP..
just layan cerita2 jewk!

kim heeruul said...

ukiss memang best..
mesti ramai fan club "kiss me" pergi semlm..errgghhh..bgg tak dpt pi....

Amira Anorah said...

perghhh..untunglaaa..dapat pergi tengok dorang dekat2..nak pinjam pas masuk gakk!

mas saari said...

tak minat...huhuhuhu

cik pulau said...

wohoo... jelezzz..
nt abg ady menari buat la vdeo.. hahahaa..:P

[k]o{q}i[n] said...

wah...best r dh ada kamera tu... bila la dpt try eik... huhu

el-janna said...

xtahu la lagu u kiss ni, kenL KUmpulan 24:7 je.wanna be k-pop
huhuhuk

zuwaidah said...

mak aihhhhh pkl 12.45pagi...hmmmmm tertidur dah rasanya masa tuuu