Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, July 20, 2011

Blogger Sekalian!!!!! Anda Rasa Anda Blogger Yang Kreatif?? Cer Try Neh!!!

Kata anda kreatif.. so ape kata sama -sama kita buktikan kat--->SINI

Grrr... apa yang kreatif sangat tu??? Rasa berdebar tak nak klink link diatas??? kalau tak mo klik kat link atas... sila klik link kat bawah!!! Hati-hati sebelum klik!!




11 comments:

Sunah Sakura said...

kenapa tak rasa apa2 ni... :p

tomato said...

dup dap dup dap . haha ;p

~..Lesung Batu..~ said...

sy tak kreatif!!hahahaha

Isteri Encek Bard said...

tangan tak seni

Iffah Afeefah said...

werk ingat pertandngan tlis cerpen

rupenyeeeeee.........

mynameismy said...

ala xkretip la..-.-'

~Kirin Selama Perak~ said...

aku pon tak kreatif.
wakakaka

Sis-Lin said...

dah mmg sah2 tangan aku keras dan laptop aku x cukup software nak bt ni..huwaaaaaaaaa...

aku mesti byk nk belajar tang edit2 ni...boleh jd cikgu saya Ady????? :p

kim heeruul said...

gua tak kreatif la plak..hehe..

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Sis-Lin said...

Ady..kamu di mana? baik2 aja kan?
Lama tak update blog..kenapa? merajuk ke? bizi ke?

Sis harap Ady baik2 aja yek..:) take care.. :)