Sunah Suka Sakura dot com

Monday, July 11, 2011

Hadiah Ni Hadiah Sape Punya Ni???

Insyaallah esok hadiah-hadiah ini akan di pos kepada sesiapa yang telah bernasib baik untuk memilikinya... 

Siapa yang bernasib baik itu?? Mereka itu adalah seperti ---> DISINI...

Setiap seorang akan diberikan salah dua dari barangan seperti dibawah... Buat sesiapa yang tak bernasib baik tu... Insyaallah Ady akan buat GA lagi sempena Ady pegi Phuket 8hb Ogos ni... 

Apa pun hadiah ini jelah yang mampu Ady berikan :)

3 Helai tshirt Bandung - Ady pakai masuk jer sampul sape2 kang..takde pilih2


Keychain x-lusif Bandung.. Heheheheh


Magnet Fridge 


Pen buluh


Keychain 

Tahniah buat yang bernasib baik sikit... Yang kurang bernasib baik sikit... Ade jer peluang anda bulan depan.. Insyaallah.. Heheheheh


24 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahiah utk pemenang..

bertuah kenal ady..
hadiah utk pemenang best2..

~Kirin Selama Perak~ said...

arghhh !!
apasal aku tak tau ada GA?!
huhuhuhu

normala_ali said...

wah bestnya.. thanks abg ady...
part jac tarik..!!!! (^_^)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah kpd pemenang

TeAqArH said...

tahniah utk pemenang..nk tggu GA ady yg phuket pulak....mana tau de rezeki an..^_^

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

comel2 jer hadiah dia ea? hmm~ sabar menanti. next GA, nak join lagi bole? hehehe

Ieka Luvika said...

waaa bestnyeeee!! x sabar ni :))))
thanks encik adybudika^^

fRaMe+LenSeS said...

mengucapkan tahniah wat depa.. weee~~

b a m b a m ' s said...

aku punya ade x???!!! --'

Sis-Lin said...

wawawawa,,,baju bandung berFB ler....

ada fridge mgnet...i likeeeeeeeeeeeeeee

ok1 tqqqqqqqq setia menunggu ni...hehehe

BLUR...*opssss eh ada eh nama aku dlm senarai..hahahahha :p

-tAlkativE- said...

thanxxx..:)

-tAlkativE- said...

ops.lupa nk tny..ady dah dpt kan email sy : syira_9192@yahoo.com..:)

el-janna said...

wahhhhhhh xsabar nak dapat^^

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

wawa. suke suke

ninie_azriena said...

besh2..
tak sabar tggu hadiah sampai..
tanks bro ady :)

Huda said...

ady, hadiahnye sgt best2 :) btw, sy doakan moga murah rezeki selalu :)

Niena Pengembara Ilahi said...

best2 ^^
tpi syg nye aritu xsmpat nk join ^^

solomolo said...

aku dah email details !!!~

Ummi Atthiyah ILS said...

lau bernasib baek, ley dpt tshirt. hehehe. best2. we're waiting. :)

cik pulau said...

tahniah la pemenang..
jelez ni..
yg phuket nt nak menang..hehehe

mynameismy said...

isk tak menang..T_T

aDisH.sHidA said...

ISH AGAK2 SHIDA DAPAT YG MANA LA KAN

suhaili sarif said...

alhamdulillah syukur..hehe
belum pos lagi kan?
hope dpt t-shirt.hihi
eh tp dpt mane2 pn syukur ..hehe
thanx ya en ady :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dah dapat hadiah ady... dah siap wat entry lagi. thanx ady..suka sngt ngn hadiah tu

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/07/dah-dapat-hadiah-lathanx-ady-budika.html