Sunah Suka Sakura dot com

Friday, September 30, 2011

Aku Stress Pasal Popo...

Menjelang satu hari lagi untuk ber"fun hunt"... Aku dah lama tak join aktiviti macam neh.. Yang aku ingat kalo pasal cari2 harta karun neh masa study kat pondok dulu.. Ade gak la aku main benda neh.. cari dan lari2 lari satu check point ke satu check point... Dulu aku tak nafikan aku dengan mudah jer leh menang!! ( wahhh walaupun selalu kalah ).. Dulu aku lain.. aku lincah, aktif, tangkas, berwibawa, baik hati, menggoda, seksi, comel, errrr... Tapi sekarang aku dan kurang semua itu.. errrrr...

Popo dengan muke jahatnya

Esok, aku masih terbayangkan ape la nasib yang bakal aku hadapi... Kali nie bukan lari2 anak ikan atau nak catwalk2 macam ratu dunia yang kulit hitam tu... Tapi esok akan kene drive kete.. Haaa... jangan tak tau.. aku kalau drive nie memang lemah sikit.. Kalo nak suh rempit.. Memang aku dah awal2 tempah kotak kaca untuk masukkan piala...

Aku mula terbayangkan task yang bakal aku temui... adakah ia seperti :

Elak2 kalo orang baling2

Pukol2 balang tembikar

Lumba lari dengan pantas (bayangkan aku yg baju puteh.. bukan yang baju merah k)

Lawan makan buger yang diletakkan racun

Tangkap ular

Bertarung dalam kolam.. ( aku yang pakai baju itam )

Berposing paling chantekkkkk.. yang nie aku takde...sebab aku dah cukup chantek 

Stop!!!!! aku tak mo bayangkan lagi.. Dah mula naik dah rasa stress aku neh... So ape pun, doakan aku esok k.. Nanti aku share kalo aku menang.. aku janji akan share!!! Share pengalaman :)










10 comments:

nurul diana said...

gambar last x bole blahh ! hahahha

Finaz Jaafar said...

hahahha..chillex la bang..fun aperr..gudluck hokayyyy!!!break your leg ! =P

yazidy said...

ada task catwalk atas buluh runcing.. mampooo? haha~~

yazidy said...

aku nak reply balik komen ko kat blog aku.. :P

moteppp nak nervous vagaih? ko kan dah dilahirkan santek gebu, harus semua diva buat sembah sujud ratu esok masa ko catwalk..

haha!! button follow aku ade la kat sebelah atas tu.. kat atas entry pertama.. alasan la tu taknak follow aku.. aku dah lama follow ko..

Rozuan Ismail said...

sek. podok kt ne?

AdyBudika said...

lamanya aku tak balas koemn sini.. ahahahahahahah.. semua... thanks...

Si GaJus!!!= said...

gudluck bro....

cikpjaz said...

cute ah gambar last tu..hahahah
gudluck bro ^^

Scarlett O'Hara said...

Tengok ular tu dah nak pitam dah.Bila tengok gambo last tu, terus pitam!

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...pinjam gambarnya satu yer..? tq