Sunah Suka Sakura dot com

Friday, November 18, 2011

Gelagat Opismate Di Hari Jumaat!!! Opismate Korang Ade Meriah Macam Opismate Aku???

Jiran sebelah meja - Chansey aka Happy! Meje die lagi meriah dari meja aku k!!!

Nie bukan saja2 tengok TV k... Keje beliau memang tengok TV.. Errrr

Amir yang sentiasa stress dengan printer... (muke die lepas die print dokumen tapi dokumen tu taknak kluar)

Mamat Apai yang selalu datang paling awal kat opis.... Rajin rupanya die.. 

Err... ni ape masalah??? Senyum2 sorang...

Hoh??? Tengok ape tu kat web?? Sampai gigit jari...

Sejam kemudian!!!! Errr... masih web yang sama?? Errr...

3 Jam kemudian.... Demmmm web tu gak!!.. dan masih gigit jari.. errr...


Akhirnya dapat ambik gambar Nani buat keje sambil melayan lagu-lagu yang meriah.. (sebenarnya aku tak tahu die layan lagu ape pun)

Dan ini lak meja aku.. Keje aku pagi ni?? Errr... Blogging sambil tunggu nak Live show jap lagi :P




22 comments:

Sunah Sakura said...

keje skodeng orang eks?

onie said...

opismate onie jak tak sekepala dengan onie,kesempolannya..opis yang sangat hambar,haha

Rozuan Ismail said...

erk.seronok je keje ko.leh blogginf kan

Aida Azryn said...

macam tin 100plus je.. nak satu boleh?

oli-go said...

mmg meriah..keje ape neh?mcm menarik je..

aimie amalina said...

hahahaha
abg ady ni keje ape eh sebeno nyeee

ainaamy said...

bestkah kerja kat media prima . hheh

pena rozie said...

Best yer keje mcm tu

~Z.U.R.A~ said...

best rakan2 kerja anda...memasing fokus..hehehe... nk snap rakan2 office saya ni susah... kang banyak mulut tempayan... hahaha

Ainul Hayat said...

bestnye keje kt sitew...

FasiHaH SupiaN said...

untunglaa boleh blogging smbil skodeng smbil keje hehe

maszmadi said...

erm... si nani tu dgr alunan ayat2 suci al-quran la kut... hehe

Mr. Z dan Mis N said...

popular kwn ady pasni..hahahaa

Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR

Jom singgah SINI sama
Mencari INSPIRASI??Lihat ini pasti ada sukakan ia
TIPS kewangan terbaik dalam terbaik.
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Menari???minat ker??jom tengok kumpulan2 ni menari
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

Mohd Khairi Khadzir said...

nk tumppang meja...

Syafiq Ahadin said...

so tiap ari jumaat abang Ady keje skodeng. huhu! :)

live show tu, nanti update ek!!! mungkin ada muka lagi masuk tv!!! hek3!

Marina said...

wah sangat bersantai staff2 di opismu..hehe

zaMir said...

apsal smua pic2 nih macam bukan lakonan je?? hahaha...

[k]o{q}i[n] said...

kalo addict ngn lagu adele, xyah la smpi tampal ke depan meja... cett..

Halimatun Sa'adiah said...

xde ler selerak sgt...meja i penuh ngn dokumen...menci!

sha my heart said...

Awesome wei <- tiru gaya Baki.

Best la dapat officemate macam ni =)

ada sape nak tolong jawab teka teki tak

Miziey said...

best aa.. abam ady ni keje aper ah?
heheheh..
:D

Anonymous said...

baby i like it~~~